2777
2789
عنوان

واای خدا مچکرم از همه نی نی سایتی ها 🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 55 پست

برا منم دعا کنید فردا تیتر بتا میدم!  خوب بالا نرفته باشه نینی سقط میشه😢

خیلی منتظرش بودم، سخته که بره

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا همینه..تا واسه آدم دعا میکنن زود مشکل حل میشه😊

انشاالله توام به سلامتی زایمان کنی و عکسای خوجل هانا خانومو بذاری😄😄

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)
خوشبحالت😢برای منم دعاکنیدخب😭😭😭منم آرامش میخوام😢😢

ایشاله خدا دل شما رو هم شاد کنه . خدا معجزه شو به من نشون داد ایشاله به شما هم نشون بده

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

برا منم دعا کنید فردا تیتر بتا میدم!  خوب بالا نرفته باشه نینی سقط میشه😢 خیلی منتظرش بودم، سخ ...

انشاالله که میمونه تو دلت عزیزم

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)
برای من نشد😔😔😔😔

حتما صلاح نبوده عزیزم

منم حال دلم اصلا خوب نیس لطفا لطفا برام دعا کنین 😭😔

ایشاله خداوند بزرگی که حال دل منو که بسیار داغون و خراب بود رو خوب کرد حال دل شما رو هم خوب کنه 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست