2821
2789

من زبووونم مو درآورد

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من از روزی که عضو شدم دارم هوار میکنم که بابا من نمیتونم درخواست دوستی بدم هربار میگن پیگیری میشه و هنوز هیچی نشده جدا احساس میکنم با اومدن به این سایت به خودم توهین میکنم

تمام میشود و آفتاب میتابد غمی نبوده به عالم که ماندنی باشد...💚🕊❤️هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر؟تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{📚bibliophile} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

من از روزی که عضو شدم دارم هوار میکنم که بابا من نمیتونم درخواست دوستی بدم هربار میگن پیگیری میشه و ...

سلام

قسمت ارتباط با ما چند بار برید بگین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامقسمت ارتباط با ما چند بار برید بگین.

قسمت تماس با ما مدتیه اصلا باز نمیشه قبلا گفتم کاری نکردن

تازه کل سایت برای من تنظیماتش بهم خورده پست هارو تو پروفایل نمایش میده پروفایل استارتر رو اصلا نمیبینم نمیدونم چطور باید توضیح بدم حتی نمیتونم عکس بفرستم وگرنه شرایط بغرنج رو نشونتون میدادم🤦🏻

تمام میشود و آفتاب میتابد غمی نبوده به عالم که ماندنی باشد...💚🕊❤️هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر؟تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{📚bibliophile} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

قسمت تماس با ما مدتیه اصلا باز نمیشه قبلا گفتم کاری نکردنتازه کل سایت برای من تنظیماتش بهم خورده پست ...

سایت از آذر ماه برای تعداد زیادی از کاربرها این طور شد.

چند روز دیگه میشه ۳ ماه ❗️❗️❗️

مرورگر کروم منم همین طور شد با اون سایت نمیام البته. فقط برای تست رفتم. آره توی اون شرایط نمیشه درخواست دوستی داد.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

قسمت تماس با ما مدتیه اصلا باز نمیشه قبلا گفتم کاری نکردنتازه کل سایت برای من تنظیماتش بهم خورده پست ...

این چند تا کار رو بکنین ببینین درست میشه یا نه:

⬇️

۱- اگر حالت چرخش گوشی رو فعال کنین و گوشی رو افقی بگیرین سایت درست میشه براتون.

یا

۲- حالت رایانه رو فعال کنین.

یا

۳- مرورگر جدید نصب کنین مثل Brave

یا

۴- با یکی از کاربرها حرف می زدم گفتن وقتی مرورگرشون رو بروزرسانی کردن سایت براشون درست شده.

اگر گوشی تون سامسونگ هست با مرورگر خودتون بیایین

⬅️ بنفش رنگه اسمش اینترنت. پیش فرض روی گوشی های سامسونگ نصب هست.

✅️ این روزها خیلی خوب میشه فعلا هر کس خواست جایی پستی بگذاره چند خط قبلش اینتر بزنه بعد پستش رو بنویسه تا این طوری بقیه ی کاربران هم بتونن پست ها رو ببینن.

@ونون17

@ازسارابپرس 💖

این چند تا کار رو بکنین ببینین درست میشه یا نه:⬇️۱- اگر حالت چرخش گوشی رو فعال کنین و گوشی رو افقی ب ...

کلافه شدم دیگه از این وضع سایت

گوشی رو چرخوندم درست نشد بله گوشیم سامسونگه با مرورگر خود گوشی میام

یک دنیا ممنون که وقت گذاشتین❤

کلافه شدم دیگه از این وضع سایتگوشی رو چرخوندم درست نشد بله گوشیم سامسونگه با مرورگر خود گوشی میامیک ...

این تاپیک رو ببینین

عکس مرورگر سامسونگ رو فرستادم:

https://ninisite.co/discussion/topic/16033451/تاریک-کردن-صفحه-نی-نی-سایت-شب-ها

این تاپیک رو ببینینعکس مرورگر سامسونگ رو فرستادم:https://ninisite.co/discussion/topic/16033451/ ...

مرورگر گوشی رو بروزرسانی کردم درست شد😍

آخیییییییییش بالاخره راحت شدم چقدر خوبه اینجوری😄

دورررررررررررت بگردم من مهربون🥰

کاش میشد بغلت کنم انقدر ماهی این هزارمین باره که مشکلم رو تو سایت حل کردی یه دنیا ممنونتم عزیزدلم❤😘

مرورگر گوشی رو بروزرسانی کردم درست شد😍آخیییییییییش بالاخره راحت شدم چقدر خوبه اینجوری😄دورررررررررر ...

خواهش می کنم.

لطف دارین 💙

الان می تونین درخواست دوستی به هرکس خواستین بدین؟

خواهش می کنم.لطف دارین 💙الان می تونین درخواست دوستی به هرکس خواستین بدین؟

نمیدونم اگه میشه رو کاربری شما امتحان میکنم فقط ببینم درست شده یا نه شما رد کنید

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز