2777
2789

سلام 

منم تازه یه ماهه خونه خریدیم 

البته باوام 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  منم تازه یه ماهه خونه خریدیم  البته باوام

سلام ..مبارکه عزیزم ..ان شاالله خونه پر خیر برکتی داشته باشید ...ماهم ب فکر خرید خونه هستیم از اجاره و اسباب کشی خسته شدیم 

تو در جان منی و من غم ندارم   خدایا شکرت

کجا زندگی میکنی؟اگه تهرلن هستی فکرمیکنم شرایط سخت باشه برای خونه خریدن..ما شهرستان هستیم خونه نو ساخت 90 متری جای خوب شهرمون گرفتیم 3 سال پیش 115 تومن...البته خونه 30 تومن وام داشت..با این پول تهران نمیشه خونه رهن کرد حتی

سلام  منم تازه یه ماهه خونه خریدیم  البته باوام

مبااااارکه خوش ب حالت ادفن همیشه واسه مستاجرا دعا کنید سخته هرسال تسباب رو کول کنی و بری یه جا دیگه  

پیش ب سوی لاغری واندام زیبااااااااا😍😍من رژیم رو شروع کردممم..خواست توانستن است💪💪💪💪😇😇😇
گرون نیس الان؟ما موندیم چیکار کنیم از بس یهو قیمتا رفت بالا

اره  یهو رفت بالا ولی خیلی از بنگاه دارها هم الکی جو میدن تا معامله جوش بخوره .

ولی خداروشکر بالاخره تونستیم یه موردپیدا کنیم 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

کجا زندگی میکنی؟اگه تهرلن هستی فکرمیکنم شرایط سخت باشه برای خونه خریدن..ما شهرستان هستیم خونه نو ساخ ...

نه ، تهران نیستم ..من خونه ویلایی دوست دارم..قیمتا ک کلن بالاست دنبال وام هستیم..هرچه خدا روزیمون کنه 

تو در جان منی و من غم ندارم   خدایا شکرت

ما ابان ۹۶ شش خونه خریدیم همسرم تو بانک کار میکنه وام مسکن میده به کارمنداش یه مقدار از خانوادم قرض گرفتیم یه مقدارشم خونه رو دادیم رهن که پولمون تکمیل شد البته عقدیم بخاطر همین دادیم رهن که کمبود پولمون جبران شه الانم داریم جون میکنیم بدهیارو بدیم😂😂بازم خداروشکر اول زندگی میرم تو خونه خودم ایشالا همه صاحب خونه شن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اره  یهو رفت بالا ولی خیلی از بنگاه دارها هم الکی جو میدن تا معامله جوش بخوره . ولی خداروشکر ب ...

خوش بحالتون کاش ماهم پیدا کنیم،از یه طرف میگن حباب قیمته و نخرین از یه طرفم میگم نکنه گرونتر شه،خیلی شرایط مزخرفیه

شکر نعمت ، نعمتت افزون کند😊
خوش بحالتون کاش ماهم پیدا کنیم،از یه طرف میگن حباب قیمته و نخرین از یه طرفم میگم نکنه گرونتر شه،خیلی ...

تو این مملکت کی دیدید یه چیزی ارزون بشه نهایت قیمت ها تا یه مدت اروم تر پیش بره .به نظرمن امروز بخرید بهتراز فرداست 

سلام ..مبارکه عزیزم ..ان شاالله خونه پر خیر برکتی داشته باشید ...ماهم ب فکر خرید خونه هستیم از اجاره ...

ممنونم 

ایشالا شماهم به زودی زود خونه دار بشید .