بچه ها خیلی دلم شکسته تورخدا بگید من خیلی حساسم یا واقعا حق دلشکستن دارم خودم نمی دونم .امروز من روزه نبودم فقط شوهرم روزه اس .مادر شوهرم اینا هم دخترش مهمونش بود ناهار درست کردن همشون خوردن اصلا به من نگفتن تو هم بیا ناهار تنها نباشی منم از این بابت اصلا توقعی ندارم ولی دوتا قاشق برنج دادن به شوهرم گفتن اینو ببر واسه بچت ناهار بخوره اخه با این کار منو خورد کردن یعنی نشون دادن فقط خودمون مهم هستیم .بخدا من اصلا ناهار نمیخواستم ولی میگم اخه منکه از ناهار شما هیچ خبری نداشتم واسه بچمم نمی دادید ناراحتی نداشتم ولی الان خیلی دلم شکست من خودم بودم هیچ وقت اینکار با کسی نمیکردم بخدا بارها شده مادرشوهرم تنها بوده گفتم بیاد پیش ما غذا بخوره ولی حیف که لیاقت نداره وقتی چشش به دخترش میفته هیچ دیگه نمیبینه
اصلا خودتو ناراحت نکن ازین بیشتر ازش توقع نداشته باش بیشتر ازین نمیفهمه😊
من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥 خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
مادرشوخرمنم عذا دادنی کم میده هی میگ بیتا بخوره .کلا دیوننه هستن مادرشوهذا ک ون لقشون.عوصین کثافتا.من ی هفته پیش با مادرشوهردعوا کردیم من تو دعوا اصلا گاو نگفتم شوهرمم بود بعد مدرشوهر دی و ث برگشته ب شوهرم.میگ زنت ب زنم گف گاو.شوهرمنم گفته وقتی خودم اونجا بودم نشنبدم جرا میگی