2777
2789
عنوان

برم خونه مادرشوهرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 40 پست
اره توانشو که داریم.منم میگه دوری و دوستی 

بهترین کارو میکنی اینطوری حرمت هاهم بیشتر نگه داشته میشه بری اونجا و اعصابت خرد بشه و بخوای گله ای بکنی بهش که بدتره

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم
من جاي شما بودم ميرفتم  عزيزم با اين كار شوهرت خيلي خوشحال ميشه وثواب هم داره  اما بايد ...

روحیات من یجوریه که نمیتونم با کسی زندگی کنم و سر و زبونم ندارم از خودم دفاع کنم

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اون یه چیزی گفته جاریت پیاز داغشو زیاد میکنه جاریتم با نشستن پیش مادرشوهرش تونستن پول جمع کنن ...

اخه چندبارم به مانتو و روسری من گیر داده.حامله بودم همش میخابیدم صبح زود ساعت هفت زنگ میزد خونمون که پاشو نخواب شوهرتو بدرقه کن.حالا شوهر خودم بیسروصدا شش صبح میرفت سرکار.

دقیقا  تازه بخدا من با مامان خودمم تو یه خونه نمیرم‌ زندگی کنم‌ چون دوست دارم استقلال داشته با ...

من تک فرزندم و پدرم خونه دوطبقه داره چند بار گفت بیا پیشنید اینجا من قبول نکردم

بهترین کارو میکنی اینطوری حرمت هاهم بیشتر نگه داشته میشه بری اونجا و اعصابت خرد بشه و بخوای گله ای ب ...

اره نمیرم.میدونم بزم اونجا بدبختیام شروع میشه

اصلا به سن و سال نيست كه بگى ٧٥ ساله  چند سال ديگه بيشتر زنده نيست چه حرفايى مى زنند بعضيا  

به نظر من اصلا نرو هم براى خودت بهتره هم مادرشوهرت مادرشوهرت اونجا رو اجاره بده  هم تنها نيست هم پول اجاره ميره تو جيبش شما هم استقلال خودتونو داريد

اره نمیرم.میدونم بزم اونجا بدبختیام شروع میشه

درسته پیره و گناه داره ولی میتونه خونشو اجاره بده یا سرایدار بیاره 

حتی اگه بتونی دفاع کنی از خودت تازه اون موقع کینه و کدورت ها شروع میشه و میشی عروس بده دور باش و خوب باش

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم
منم از شوهرم میترسم مطمئنم برم اونجا باید به زور از خونه نادرش بکشمش بیرون

خب دیگ وقتی الان میگه هر چی تو بگی پس نرو اسایشتو بخاطر پول و خونه خراب نکن

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢