2777
2789

من علاقه به شیرینی پزی  و همچنین کسب درامد دارم سرمایه هم ندارم برای همین به فکر فروش شیرینی خانگی افتادم.لطفا راهنمایی کنید

باید بری با سوپر مارکت و کافی شاپ ها پیشنهاد بدی نمونه کار ببری

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا كه نه،،، فقط بايد كارتو تبليغ كني، توي دوست و آشنا و خانواده و فاميل،، كار خونگي اگه با مواد خوب و با كيفيت كار كني، خيلي درآمد داره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

اره بنظرم

بستگی ب مهارت و خلاقیت داره

و اینکه قیمتی ک میگی مناسب باشه

مثلا من میخواستم از یه جا کیک فوندانت سفارش بدم گفت کیلویی ۹۰ تومن

بنظرم ی کم گرون بود 

ولی خب خوشگل بود

آره این چیزا هم مشتری خودشو داره

ولی کارت باید متمایز از کار قنادی باشه

مثلا دیزاین خاص یا کیفیت مواد عالی برای کسانی که نمی خوان شیرینی بی کیفیت قنادی بخرن

تو اینستا تبلیغ کن

اگه کیک و اینا واردی به کافی شاپ ها نمونه کار بده