2777
2789

من ۳ ساله که ازدواج کردم هم دانشجو ام هم خانه دار .... شوهرم برای نهار میاد خونه اینو گفتم که شرایطم بدونید .... کار خونه به نظرم خیلی سخته خیلی سخت میخواستم تجربتون در اختیارم بزارید من همه راه ها رو امتحان از همه میپرسم مامانم دوستام همه ... اما بازم تمیز کاری خونه و جارو و تی کشیدن خیلی سختم میاد مثلا همه کارام اگه بخوام بکنم تند تند شاید ۳ ۴ ساعت طول بکشه .... تنبل نیستم ها وسایلام زیاده گردگیری کردن برام خیلی سخته .... شایدم زیادی سخت میگیریم و حساسم فکر میکنم اخر سر وسواس میگیرم مریض میشم تازه بچه ندارم فکر کنم بچه بیاد زندگیم میره رو هوا ..... برنامه خاصی برای خونه تمیز کردن دارید ؟؟؟ مثلا هفته ای چند بار جارو یا دستمال کشی میکنین ؟ راهکار بهم بدید لطفا ..... یه چیز دیگه هم بگم .... مثلا یه بار تو دانشگاه گفتم کار خونه نمیرسم و سخته و اینا دوستم خندید گفت تو سخت میگیری بعد یه روز دعوتم کرد رفتن خونشون ‌... اصلا ویترین که نداشت آینه و شمعدان کع نداشت اشپزخانه شم کوچیک بود کل خونش هم فرش بود ینی وسایل گردگیری و چوبی نداشت که بخواد زیاد وقتش بگیره .... الان من کابینت هام چوبی اپن و رو کابیت هام چوبی کلی لوازم برقی چیدم باید دستمال بکشم گازم فر صفحه ای نیست کلی شیشه داره باید پاک کنم لباسشویی کنار سینک یه ظرف بشورم باید دستمال بکشم خونم سرامیک باید هی جارو تی کنم موهام میریزه اعصابم خورد میشه باید جارو بکشم سرویس چوبم قهوه ای لک نشون میده ... اشپزخاته تمیز کردن برام خیلی سخته وسایل چوبیم برای دستمال کشیدن زیاده کلی وقت میبره .... ببخشید طولانی شد بیاید شما بگید خونه هاتون چه مدلی چیش براتون سخته ....

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه معضل دیگه که دارم لباس شستن پهن کردن جمع کردن خیلی سختم میاد 😆😆😆😆 با این سنم اصلا به خودم وقت نمیمونه خیلی حساسن همش کار کار کار کمر درد عجیبی میگیرم بعد از کارام 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

خب منم همه ی این کارارو هرروز انجام میدم.و چون هرروز تمیزکاری میکنم خونم همش تمیزه و اونقدر کثیف نمیشه که بخواد چندین ساعت وقت بگیره..

هرروز دستمال میکشم تی میکشم دسشویی رو میشورم لوازم برقی رو دستمال میکشم یخچالو تمیز میکنم و پاک میکنم داخل و بیرونشو.

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

هر روز هفته یه کار انجام بده 

کف اشپزخونه و اتاقها رو موکت با فرش کن 

لوازم برقی بدون استفاده بزار تو کابینت 

روفرشی بنداز و روی اون بیشتر پوس کندن میوه وسفره ..

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

موقع خرید جهیزیه باید به همه چی فکر کنی دیگه عزیزم

فقط خریدنش مهم نیس، نگهداریش باید راحت باشه

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

دفترچه برنامه ریزی برا خودت درست کن منم شوهرم ناهار میاد خونه دانشجو هم هستم تازه شوهرم میگرنم داره صب باید بلند بشم صبحانشو بدم باز ظرف چاشتشو لین بچه ها درست کنم که سردرد نشه وقتی هم میاد خونه ناهار حاضر باشه که سردرد نشه اقا 

منم وسایلم زیاده عزیزم من هفته ای یک بار تمیز کاری کلی دارم که گرد گیری و اینا میکنم 

ولی هر روز یک تمیز کاری جزئی دارم مثلا هر روز دستشویی رو میشورم یا روز درمیون میز تلوزیون و تمیز میکنم و رو اپنمو دستمال میکشم

البته من خوابم خیلی کمه صبح زود با شوهرم بیدار میشم سعی میکنم ظهرا هم نخوابم 

ولی در کل زیاد سخت نگیر مردا زیاد جزئیات تمیز کاری رو نمیبینن 

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘

من شاغلم فقط پنج شنبه جمعه خونه هستم پنج شنبه ها اياسي تميز ميكنم ٣،٤ساعت طول ميكشه بقيه روزا اگه مثلا ديدم رو ميزا غلارن دستمال ميكشم يا رو اپن كثيفه پاك ميكنم يا مثلا اگه لباس شستم جمع ميكنم و اينجور كاراي كوچيك 

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

منم موهامم میریزه حتی جاروبرقی میکشم.البته من در هرصورت هرروز جارو برقی میکشم

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   
شما مگه هر روز این کارا رو میکنی 

خوب ببین هررروز نیست مثلا دستمال کشیدن هفته ای دوبار یا یه بار انجام میدم ولی لباس شستن جمع کردن اشپزی جارو تقریبا یه روز در میان هررروز اصلا وقتی برای خودم نمیمونه بخوام کتاب بخونم بیرون برم باشگاه برم فقط هفته ای دو سه روز کلاس دارم اونم دو سه ساعت بیشتر نیست 

یه معضل دیگه که دارم لباس شستن پهن کردن جمع کردن خیلی سختم میاد 😆😆😆😆 با این سنم اصلا به خودم وقت ...

ببين اول زندگي آدم يه كم سختشه چون خونه مامان كه اينقدر كار نكردي ولي كم كم عادت ميكني

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا