2777
2789
عنوان

شك من ب شوهرم

349 بازدید | 20 پست

از بس تو نى نى سايت تاپيك خيانت خوندم ديروز ماركوپولو شدم زيروروى گوشى شوهرمو دراوردم خلاصه تو اينستا اسم ى دختره بود با ناراحتى پرسيدم كيه؟ شوهرمم با تعجب نگاه كرد گفت همكلاسيمه ، خيلى ناراحت شد ، وقتيم گوشيشو گذاشتم زمين با طعنه گفت خوب چك كردى؟ بگرد ببين كسى رو قايم نكرده باشم بعدشم قهر كرد رفت ، ديگه بايد نى نى سايت اومدنو كم كنم 😩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ی مدت اینجوری شده بودم اعصابم خیلی بهم ریخته بود 

فقط باید نخونی تاپیکای اینجوری رو بازش نکن 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

منم دیشب تاپیک آسمان آبی رو خوندم گفته بود شوهرم اصرار کرد برم سفر اومدم دیدم تو خونه گل سر افتاده

امروز شوهرم سرکاره صبح بهم گفت میخوای حوصلت سر نره ببرمت خونه مامانت منم گیر دادم بهش تو چرا میخوای منو ببری خونه مامانم چرا اصرار میکنی میگه خوبیم بهت نیومده

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
نکن خواهر من قبل ازدواج باید چشمارو خوب باز کرد و بعد ازدواج باید بست......

حالا شوهر من پسر خالمه از بچگى ميشناسمش اصن تو ذاتش نيست اين كارا حتى با من نامزد بوديمم خيلى متين و سنگين بود

بد اموری نداره دوستان تاثیرپذیریشون زیادی فعاله 

ظاهرا شما تازگیا با سایت آشنا شدی اینجا هر روز حداقل یکی دوتا تاپیک خیانت زده آدم هر جوری هم باشه ذهنش درگیر میشه بنظر منم اینجا ذهن آدم منحرف میشه کمتر بیام بهتره

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من