2777
2789
عنوان

هاله بیبی چک بعد از ۴ ساعت

244 بازدید | 11 پست

سلام من یه هفته به پریودم مونده.دو روز پشت سرهم بیبی زدم بعد چن ساعت هاله مینداخت.بیبی ها هم مارک لاوین رز بودن.بنظرتون اعتماد کنم؟

دچار باید بود... ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتبار ندارد. ظرف ۵ تا ۱۰ دقیقه باید هاله بندازه. اون هاله بعد از چند ساعت هاله تبخیر ادراره. چرا اینقدر زود بی بی میزاری. بزار از موعدت بگذره بعد. الان باردار هم باشی نشون نمی‌ده که

اولا زود گزاشتی اونم خیلی من ک قبل حاملگیم حتی ی روز هم میموند هاله نمینداخت ایشالا ک بارداری

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

البته من ۲روز ب موعدم مثبت شد برا بعضیا زود مثبت میشه برابعضبام خیلی دیر

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی