2777
2789
عنوان

عمرم پای گاز و ظرفشویی تباه شد😫😫😫

2597 بازدید | 122 پست

خانما شما در روز چقدر وقت صرف کار خونه میکنید؟

اصلا دیگه دارم از زندگی متنفر میشم 

یا دم نونواییم یا تره بار یا فروشگاه مواد غذایی 

تو خونه هم روزی دو وعده آشپزی لااقل چون غذای گرم شدا و تکراری نمیخورن 

متاسفانه وسواس تمیزی هم دارم از نوع نظم و ترتیب یعنی همیشه باید خونه کامل تمیز باشه 

غذاها با آب و تاب دوست دارن چیز حاضری نمیخورن 

خسسسسسته شدم 

دلم میخواد فرار کنم 

دوست دارم درس بخونم لیسانس دارم اما دلم میخواد ادامه بدم 

از کارم با تصمیم و اجبار همسرم استعفا دادم 

این زندگی رو نمیخوام میمیرم دنبال هیچ یک از آرزوهام نرفتم😢😢😢

انگار دنیا اومدم کلفتی کنم 

تو رو خدا راهکار بدین یه موقع تا یازده شب نمیشه بشینم خسته شدم

حداقل خرید رو شوهرت انجام بده 

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔😔

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه

منم علاوه بر غذاهای روزانه محبورم واسه سرکار همسرم و عصرونشم ی چیزی درست کنم. دقیقا انگاری تمام روز پای گاز و ظرفشویی ام. براحتی روزی ۷.۸ تا قابلمه فقط میشورم

کاریش نمیشه کرد وقتی بخای رضایت همه اعضا خانواده رو جلب کنی باید خودت همه رو تنهایی ب دوش بکشی

خریدارو شوهرم میره .یا دوتایی .شام ناهار هم ناهارا نیس .شام میزارم فقط .خونه هم هفته ای ی بار .تمیز میکنم حالا میخواد بازار شام بشه باید ی هفته اش بشه تا تمیز کنم 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉

متاسفانه خانمهاى مسئوليت پذير اين كارا رو ميكنن ولى خيليا هم ديدم اصلا به خودشون سخت نميگيرن... بيخيال بيخيال و فقط به خودشون ميرسن و اتفاقا چقدرررر براى شوهرشون عزيزن .

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

اگه بچه هات بزرگن بعضی از کارها مثل جارپ زدن و ظرف شستن و بده به اونها . وسواس هم نداشته باش . اینجور که معلومه شوهرت کمکت نمیکنه . ماشین ظرفشویی بخر . هر روز جارو و گردگیری نیاز نیست . فقط یک بار و یک وعده غذا درس کن یه وعده دیگه حاضری بزار جلوشون .