2789
عنوان

این تاپیک مخصوص آنهایی که عاشق سلبریتی یا آدم معروفمند

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 47 پست
ببین من اصلا کاری ندارم ولی اینجا حرفت اشتباه امیرحسین فتحی گفت فرصتی که بابام به من و مصطفی زمانی د ...

اره واقعا نظر همه قابل احترامه اونم اونقدر چندش نیس ،درکل چون گفت مصطفی زمانی سوپر استار نبود قبل شهرزاد بدم اومد ازش چون یوسف اونو مطرح کرده بود

ولی درکل نظر همه محترمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر ترامپ خوبه به نظرم 😂😂

تو زندگی واقعیم انقدری که اینجا راحت هستم و حرف دل مو میزنم راحت نیستم چون کمتر قضاوت میشم پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

گلزارو نمیتونم واقعا😂

خودم هیچکی تو سلبریتیا مایکل جکسونو دوست دارم فقط اونم برای شخصیتش و هنرش

دنبال عاشق واقعی میگردی اشفته رو داریم تو سایت

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده دركمدهايشان آويخته شده راندارندبعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجيرشده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواندسر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌

من خودم همه سلبریتی ها برام یکی آن یعنی درک نمیکنم کسی اونقدر پیگیر یه نفر باشه آدما همه مثل همین کس ...

هیچوقت رو گلزار کراش و اینا نداشتم ولی واقعا خیلی شخصیت خوبی داره واقعا محترمه 👌🏼🫶🏼

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ایون وو تهیونگجونکوکاین ئیوپالایژاکلاوسدیمنهمینا یادمه

دیمن✨️

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده دركمدهايشان آويخته شده راندارندبعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجيرشده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواندسر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌