2789
عنوان

بیاید از روز زایمانم بگم اشکتون درآد

| مشاهده متن کامل بحث + 253092 بازدید | 1085 پست

درکت میکنم

منم تو شرایط مشابه بودم همسرم سر بارداری و زایمان بچه ی اولم اینطور بود انگار اون زایمان کرده بود ولی بعد سالها زندگی میفهمم که از سر بدجنسی نبوده نابلد بود و سر زایمان بعدیم دیگه بلد کار شد و رفتارهای بد قبلش رو تکرار نکرد شاید همسر شما هم ازهمین دسته ست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درکت میکنم منم تو شرایط مشابه بودم همسرم سر بارداری و زایمان بچه ی اولم اینطور بود انگار اون زایمان ...

به نظرم این نامردیه چرا نباید آمادگی داشته باشن اتفاقا باید برن راجب زایمان و اینا بخونن تا کامل درک کنن و کمک کنن

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
بعد از فوت باباشم اذیتاش بیشتر شد که کمتر نشد تا شش هفت ماهگی بچه ادامه داشت. هیچوقت کمکم نکرد بهم ا ...

سلام دوست عزیز

روزای سختی رو گذروندی اما شاید یروزی حکمتش رو بدونی

امیدت به خدا باشه بازهم خداروشکر که خانوادت کمکت بودن

ببین کدوم یکی از این راهکارا به شرایطتت میخوره انجامش بده

ان شاالله همسرت متوجه اشتباهاتش بشه

بسم الله الرحمن الرحیم

برای رفع سنگینی خانه( بسته شدن رزق و روزی،تاثیر روی فرزندان که آشفته میشوند، سردی بین زوجین)

روزهای چهارشنبه شبش روی یک لیوان آب ۴۸۷ بار بسم الله الرحمن الرحیم بخوانید و بدهید اعضای خانواده بخورند خصوصا بچه های بی قرار برای رفع ترس و اضطرابشان،

*روش تشخیص که طلسم دارید یا نه:

روی یک کاغذ کوچک، بسم الله الرحمن الرحیم بنویسید و دورش قیچی کنید توی لیوان تا سه روز بماند اگر آب حالت کدر و زرد شد یعنی در خانه طلسم است.

*برای رفع افسردگی و سنگینی تا ۴۰ روز، روزی ۴۰ بار سوره فلق بخوانید قبل از اذان مغرب

*برای محبت بین زوجین سوره دخان بخوانید

*برای رفع بستگی در شغل و رزق و روزی و فشارقرض سوره تحریم و سوره واقعه تا ۴۰ روز بخوانید

*برای عزیز شدن ۱۰۰ بار یا لطیف در کف دست بخوانید و به صورت بکشید

*کسانیکه حس سنگینی و افسردگی دارند و حوصله انجام کارای خونه و رسیدگی به همسر و فرزندان رو ندارن ذکر یا داوود ۵۰ مرتبه قبل از بیرون رفتن از خانه بخوانند

*برای وقتی که کارها خوب پیش نمیرود و گره در کارها می افتد و تمام مشکلات ۵۰ مرتبه آیه ۴۴ سوره غافر بخوانید

*برای رفع طلسم و سنگینی یکشنبه ها برگ بو با اسپند دود کنید

*برای باطلی طلسم(خصوصا طلسم مرگ که باعث افکار خودکشی یا بیماریهای سخت میشود) سوره اعراف آیه ۵۴/۵۵/۵۶ هر آیه ۷۰ بار روی آب بخوانید با آن آب وضو بگیرید و بخورید،(موقع وضو آب در فاضلاب نریزد)

*کسانی که درب منزلشان پوست تخم مرغ یا آب یا روغن ریخته اند اگر شک دارید که طلسم است روی یک کاسه آب ۱۹ بار بسم الله رحمن الرحیم بخوانید و ۱۹۵ بار آیه ی اول سوره مریم، ۱۱ مرتبه سوره حمد ، ۴۰۰ بار یا داوود و ۴۰۰ مرتبه صلوات ابراهیمیه بخوانید و یکساعت آب را در یخچال بگذارید بعد به کل اعضای خانواده بدهید بخورند و درب حیاط یا هرجا که شک دارید آب پاشی کنید با آب همان کاسه،

*برای کسانی که حالشان بد است حس سنگینی دارند رزق و روزیشان بسته ست ۹ عدد نان بخرند و روی هر نان یکبار سوره کوثر بخوانند و به نیازمند بدهند یا بعنوان نذری در زیارتگاه یا جایی پخش کنند.

*افرادی که ارامش ندارند علائم بیماری دارند اما دکتر میروند و سالم اند و برای طلسمهایی که باطلی شان سخت و کار هرکسی نیست آیه ی ۸۱ و ۸۲ سوره یونس را بنویسید و تا ۴۰ روز همراتون باشه و تا ۴۰ روز سوره فلق و کوثر بخوانید.

*برای پاکسازی خانه نذر حضرت ام البنین کنید به این صورت که شنبه ها سفره بیندازید ۷ شمع و یک بسته خرما و نان و.......نیت کنید و سوره یاسین ۱ بار و سوره حمد ۱۰۱ بار، و ۱۸۴ بار صلوات بفرستید سپس ذکر یاکاشف الحسین یا کاشف الحسین یا ابالفضل یا ابالفضل بگویید (برای حاجت روایی و بارداری بخت گشایی و......خوب است)

مادرشوهر باسیاستت انقدر درگوشش نرم نرم تبلیغات راه انداخته که مغزشو شستشو داده ،زنک دست گذاشته رو نقطه ضعف ها وترس های پسرش وکاری کرده که از خوبی کردن به زنش بترسه اونم یه کثافتیه مثل مادرشوهر من ،تا جاییکه من دیدم نباید رفتارهای بد اینجور مردها رو تحمل کنی باید تا میتونی تلافی کنی تا تربیت بشن شوهر من هم بعد به دنیا اومدن دخترم بد رفتاری می کرد منم به بهانه ی عمل شدنم رفتم خونه ی مادرم موندنم تحمل بیرمحلی هاش سخت بود ولی عوضش از لحاظ روحی مستقل شدم و دیگه ازش نترسیدم البته خداهم زد پس کله اش .

ولی اسی تو خیلی تحمل می کنی به امید اینکه اون به قبل زایمانت برگرده وبگه پشیمونه ولی این راهش نیست چون اون کارهاش غیر عمدی نیست که پشیمون بشه اون از روانشناسی تاریک روی تو استفاده می کنه تا کنترلت کنه من نمی تونم درست توضیح بدم بهتره بری خودت جستجو کنی فقط یادت باشه مظلوم بودن تو ظالم رو جری تر می کنه اونها براشون مهم نیست تو چه مشکلی داری ولی تو دنبال راضی نگه داشتنشونی تا وقتی مثل خودشون رفتار نکنی درست نمیشن

https://eitaa.com/kodakenazanin

ننمیدونم واقعا هیچ جوری نمیشه یک مردو شناخت مکر بعد از تولد بچه واقعا خود واقعیشون میشن یا نمیدونم ط ...

فوبیا داره نکنه کارای بچه رو بندازی گردنش ، یا شاید دلش دختر نمی خواست ،بجای غصه خوردن بشناسش

بعد از فوت باباشم اذیتاش بیشتر شد که کمتر نشد تا شش هفت ماهگی بچه ادامه داشت. هیچوقت کمکم نکرد بهم ا ...

بفکر خودت باش ،اگر ناراحتی کنی میشه ادم افسرده ، میندازتت بیرون ، ب خودت برس ، با بچه ات عشق کن ، سعی کن بفکر خودت باشی به خودت بیشتر اهمیت بدی ،ولی تو خونه دعوا و نکن و براش توضیح نده ، کار حودتو بکن بر می گرده اگر اینکاراش علت دیگه ای نداشته باشه ،

برای باباش چهلمش رفتم و ده روزم موندم خونشون ولی خیلی دوران بدی بود دخترم کولیک داشت مدام گریه میکرد ...

چه تایم زیادی اونجا بودین، همسرتون هم بود؟ حالا خودتون که مرخصی زایمان داشتین، ولی همسرتون واقعا بی معرفتی کرده مرخصی زیادی گرفتند بعد برای تولد بچه هیچی.

چرا پرسیدم میگه نمیدونم چم بود استرس داشتم. خودشم نمیدونم چرا خل شده بودالبته هنورم ادم خوب قبل از ب ...

آویزونش نباشی خوب میشه ، برو بیرون با دخترت ،اگر وسواس داره فقط بگو امروز میرم بیرون ، اگر نداره بدون اطلاع برو نگو کجا میری ،خیلی ب خودت برس

اب و غذای خوب تا جایی ک برات مقدوره درس کن ،مردا عقلشون تو شکم و ... شکم

انگار شوهر خر منو توصیف کردی از اتاق عمل اومدم بیرون دیدم ذلیل شده نیست ، نگو من رفتم اتاق عمل برای ...

شوهر خر من منو گزاشته بود بیمارستان رفته بود ور دل ننش غذا کوفت میکرد ...مردا چقد گااااااوووون

منکه از هر چی زایمان و بارداری و بجه داریه فوبیا دارم بعد سالها..

الان میگه بچه دوم بیار میگم آدم شو بعد

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

هر وقت به همسرم گفتم اصلا ازم عذرخواهی نکرد وگفت تو راه های دیکه داشتی و مادرت بود منو هنوزم درک نمی ...

کسی که خودش رو بزنه نفهمی نمیتونی حالیش کنی ، شخصیتش منقعت طلبه ،تو بچگی تو سری زیاد خورده ، بیخیالش شو رهاش کن خوب میشه خیلی باید صبور باشی و ظاهرتو حفظ کنی زمان میخاد تا برگرده بهتر از قبل .نترس بر میگرده بشرطی وابسته نباشی

هر وقت به همسرم گفتم اصلا ازم عذرخواهی نکرد وگفت تو راه های دیکه داشتی و مادرت بود منو هنوزم درک نمی ...

یادت باشه دیگه بچه دار نشی ،تا خودش با اصرار بخاد و قول کتبی بده