2789
عنوان

بیاید از روز زایمانم بگم اشکتون درآد

| مشاهده متن کامل بحث + 253092 بازدید | 1085 پست
ببخشید ولی میخاسی بگی مگه سرجهازیم بوده توپدرشی.. چقدخدارحم کرده بابچه توبغل غش نکردی

اره مادرم بهش گفت دخترم این بچه رو از خونه باباش نیاورده که اینجوری رفتار میکنی وای نمیدونی چه ناراحتی شد میگفت به مادرت یه چیزی میگم فلان

خیلی وحشی و بی رحم شده بود خیلی

ننمیدونم واقعا هیچ جوری نمیشه یک مردو شناخت مکر بعد از تولد بچه واقعا خود واقعیشون میشن یا نمیدونم ط ...

ادامشو گذاشتین لایک کنید

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ننمیدونم واقعا هیچ جوری نمیشه یک مردو شناخت مکر بعد از تولد بچه واقعا خود واقعیشون میشن یا نمیدونم ط ...

آخه خیلی عجیبه اکثرا همینجوری میشن آخه چه دلیلی میتونه داشته باشه در صورتی که باید از زنشون ممنون باشن و قدرشو بیشتر بدونن

خلاصه مادرشوهرم به پدرم زنگ زد گفت حال پدره حمید(همسرم) خیلی بد هست و بیاین بیمارستان

دوباره نیم ساعت بعد زنگ زد گفت به حمید نگید پدرش تموم کرد

بله دوستان پدرشوهرم فوت شد این وسط

خلاصه مادرشوهرم به پدرم زنگ زد گفت حال پدره حمید(همسرم) خیلی بد هست و بیاین بیمارستان دوباره نیم ساع ...

ببخشیدولی به درک.. شوهرت حقش بود عزاداربشه. ولی کاش بامادرشوهرت باهم میمردن🤣

خلاصه بابام و شوهرم اون شب رفتن شهر دیگه

تو راه پدرم به همسرم کفت که فوت شده بابات

همون نامردی که میگفت من امتحان دارم کارم مهمه و خیلی خیلی سرم شلوغه نمیتونم از سه روز مرخصی تشویقی تولد فرزند استفاده کنم؛ همونننن ادم دو هفته موند شهرستان خونشون یعنی دو هفتهههه مرخصی گرفت.

خلاصه بابام و شوهرم اون شب رفتن شهر دیگه تو راه پدرم به همسرم کفت که فوت شده بابات همون نامردی که می ...

دوهفته ام واسه ننش بگیره.. حالاکه شناختیش براخودت زندگی کن اصلابرات مهم نباشه.. خداراشکر که بااینهمه سختی حداقل بچت کنارته. چقدخدابهش رحم کرد که برات موندگارشد

خلاصه بابام و شوهرم اون شب رفتن شهر دیگه تو راه پدرم به همسرم کفت که فوت شده بابات همون نامردی که می ...

آدم وقتی مادر میشه موظف به یه سازش هایی میشه وگرنه باید طلاق گرفت حیف بچه خیلی تواین راه آسیب میبینه