2789
عنوان

بیاید از روز زایمانم بگم اشکتون درآد

253092 بازدید | 1085 پست

سلام دوستان

من دوران حاملگی و زایمان سختی داشتم

حاملگیم هر هفته امپول پروژسترون و شیاف هر شب میزدم و دردهای خیلی شدید از همون اول بارداری داشتم.

میخوام بگم حاملگیم اصلا نرمال نبود

حالا بیاید از روز زایمانم بگم

یه سریشو از قبل نوشتم تیکه تیکه کپی میکنم میذارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من تقریبا دو هفته زودتر از تایم زایمانم کیسه ابم پاره شد و رفتم بیمارستان

تو بیمارستان معاینه ام کردن گفتن همه چیز خوبه هنوز رحمت باز نشده برو استراحت کن تا صبح دکترت بیاد زایمانت کنه ولی من خیلی درد داشتم خیلی وحشتناک هر چی به پرستارا میگفتم میگفتن چون فیبروم داری شاید دردت واسه اونه هنوز وقتش نشده تو الکی گندش میکنی. از ساعت یازده من کیسه ابم پاره شد دردم شروع شد و از ساعت دوازده تا ساعت چهارونیم درد وحشتناکی کشیدم و اوجش بود

منم خاطرات خیلی بدی از زایمان دارم 😖😖

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

بعد با التماس من یک پرستار اومد و معاینم کرد دید بله کلا اماده زایمانم و بچه پایینه و با پا داره میاد پاهاش بیرون بود...

لازم به ذکره که دو هفته قبلش سونو دادم و وضعیت بچه سفالیک بود

خلاصه ترسیدن همشون زنگ زدن دکترم و دکترم پنج و نیم اومد سزارین شدم حین سزارین گفت فیبرومات خیلی زیاد بوده رحمت کوچیک و خیلی درد کشیدی چطوری تحمل کردی این همه درد رو. زایمانمم خیلی خیلی سخت بود یعنی چند نفر منو فشار میدادن و تمام پهلوهام داشت میترکید از درد با اینکه بی حسی زده بودن ولی دردو حس میکردم کاملا.

تو سونو مگه مشخص نمیشه تک شاخ بودن رحم؟

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…