2789
عنوان

واسم خواستگار اومد نذاشتم به بچه هام دست بزنه با بابامم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 56 پست
مرتیکه فکر کرده میتونه برا بچه من پدر باشه بغلش کرد

خب با این طرز فکر و اخلاق مخالفت شدیدی که داری واقعا نبایدم ازدواج کنید شما .

مجرد موندن در کنار بچه هاتون بهترین و درست ترین کار ممکنه .

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

خب اون که نمیدونه مامان بابای تو بریدن و دوختن که خواسته محبت کنه 🙄مقصر پدر مادرتن

وقتی گفتم کین مادرم گفت خواستگار جلو چشم خودشون گقتم خوش بگذره بهتون باید میفهمید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب با این طرز فکر و اخلاق مخالفت شدیدی که داری واقعا نبایدم ازدواج کنید شما . مجرد موندن در کنار ب ...

من این تصمیم رو روز اول گرفتم یه تار مو بچه هامم دست بنی بشری نمیدم

وااا چه خاستگار پررویی بعدشم حق باتو بوداعصابتوخورد نکنولی خوب خانوادتن یهو ی چیزی نگین دعواتون سنگی ...

خودم عذاب وجدان دارم ولی باید یجایی برا همیشه تمومش میکردم من حلقه همسرمو با زنجیر گردنمه بعد واسه من خواستگار میارن

یه داد آروم سرشون زدم عذاب وجدان دارم گفتم بسهههه دیونم کردین

میدونم .چی میگی .دیگه به خودشون میان .متوجه میشن .مادر دوتا بچه ای .خودت میتونی تصمیم بگیری واسه زندگیت

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

آها بله باید ازش استقبالم میکردم

استقبال لازم نبود

ولی بی احترامی و عربده کشی هم لازم نبود

خانواده ات شما رو درک نمیکنن، به خواستگار چه مربوط

احتمالا خانواده ات چراغ سبز نشون دادن اونم اومده

حالا نمیخوای نخواه. ولی منطقی رفتار کن

منم بچه ی کوچک میبینم بهش محبت میکنم شاید اصلا منظوری نداشته

خودم عذاب وجدان دارم ولی باید یجایی برا همیشه تمومش میکردم من حلقه همسرمو با زنجیر گردنمه بعد واسه م ...

عزیزم کاملا مشخصه همسرتونوخیلی دوست داشتین خدارحمتش کنه

وحق دارین تامدت ها اعصابتون دلتون روحتون ضعیف باشه

عذاب وجدان نداشته باشین

خواستگارنباید این کارو میکرد وسریع پسرخاله میشد

انشالله خدا ب دلتون ارامش بده❤️

استقبال لازم نبودولی بی احترامی و عربده کشی هم لازم نبودخانواده ات شما رو درک نمیکنن، به خواستگار چه ...

شمام اشتباه میکنید اگه بچه مردمو بدون اجازه بغل میکنید من همون لحظه بهش فهموندم راضی نیستم

هعیی

خودتو ناراحت نکن .به فا ل نیک بگیر .عزیزم .روح شوهرتم شاد باشه💔

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست