2777
2789
عنوان

پيپي كردن كودك ٢ساله

228 بازدید | 14 پست

سلام

من پسرم چند وقته در روز ٤ بار پيپي مي كنه هر چي مي خوره بعد ١ ساعت بايد پمپرزش عوض كنم يه چند وقت بهش كتهبا ماست پوره سيب وًهر چي كه شكمشو سفت كنه دادو ولي فايده نداشت كسي مي دونه كه اين حالت گذرا هست يا بايد ببرمش دكتر ؟ در ضمن اصلا تب دل درد و استفراغ اين چيزام نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمنم همینطوری بود! الان گاهی روزی یه باره گاهی سه چهار روز یه باره گاهی دوبار در روزه! ولی دیگه روزی بیشترازدوبار امکان نداره

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

از پوشک نگرفتی ؟؟؟

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   
آخه الان يه ٢هفتس تو همين حالته

اگه اسهال نیست مشکلی نداره تا ۴ بار هم طبیعی هست 

ولی این کاری که میگم رو انجام بده . هر روز یه سیب رو رنده کن توش ۴ الی ۵ تا سنجد رو پوست بکن با رنده ریز توی سیب رنده کن هم برای معده اش خوبه هم یکم به اصطلاح شکمش رو جمع میکنه . این روش عالیه عالی من امتحانش کردم هر وقت پسرم یکم شکمش شل میشه یا حتی اسهال اسن کارو میکنم سریع فردایشش پی پی عادی میشه . میتوی قاطی موز رنده شده هم بدی .

خدایی نکرده هر وقت اسهال شد هم بهش سنجد بده با دفعات بیشتر . ولی الان که اسهال نیست همون روزی یکبار رو بده