2777
2789
عنوان

من خانواده خودم بد عادت کردم.

684 بازدید | 27 پست

همیشه تو زندگیم دختر مستقلی بودم ، از انتخاب رشته تحصیلیم تا سر کار رفتن و بعدم ازدواج . 

همیشه سعی میکردم کارامو خودم انجام بدم ، به کسی محتاج نباشم دقیقا برعکس به بقیه هم تا میتونستم کمک میکردم 

۸ ساله ازدواج کردم ، خدارو شکر همسر خوبی هم دارم . امسال برای بار دوم باردار شدم ، اما این بارداری با دفعه قبلی خیلی متفاوته . بارداری که با مریضی شروع شد . 

الان هم متاسفانه به خاطر احتمال زایمان زود رس استراحت مطلقم . 

مشکل اینجاست که همه به اون شرایط قبلی من عادت دارن و اصلا شرایط مریضی منو درک نمیکنن. هیچ کمکی به من نمیکنن. حتی مادرم .

من الان حتی نمیتونم به کارهای ابتدایی خونم برسم و اینکه یه دختر کوچولو شیطونم دارم .  

تمام فشار زندگی الان رو دوش همسرمه . 

نمیدونم چطور میتونم این موضوع رو براشون جا بندازم . خیلی ناراحتم😥

مامان النا و آیرین «

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی حرفا رو باید مستقیم به طرف بگی بخوای منتظر بمونی خودشون متوجه بشن ممکنه هیچ اتفاقی نیوفته راحت تو جمع خانوادت بگو تا حالا تمام کارهامو خودم انجام دادم ولی الان به کمک نیاز دارم دکترم بهم استراحت مطلق داده

بهشون بگو خب بگومادرت اگه ميتونه بياد كمكت كنه غريبه نيست ك نميگي 

بارها بهشون گفتم ، البته سر بسته . اما واقعا درک نمیکنن. نهاییتا میگن بیا خونه ما اینجا بمون.

مامان النا و آیرین «

صراحت حلال مشکلته 

مگه رودوایسی داری با مادرت؟

بگو شرایط ناخواسته اینطوره و به کمکت احتیاج دارم 

مطمئن باش خوشحال هم میشن 

اونا از بس شمارو در جایگاه بالا و قدرتمند دیدن اعتماد به نفسشون کم شده نسبت به ارتباط با شما و احتمالا فکر میکنن هرکاری کنن لایق شما نیست. با درخواست این تصور رو بشکن و بزآر بهت نزدیک بشن 

انشالله بلا هم دور باشه ازت و به سلامت بگذره

وای استارترجان. احیانا تو من نیستی؟؟؟ کپی منی که منم همیشه به همه کمک کردن درحدی که از خودمم گذشتم ولی خیلی کم از کسی توقع داشتم. الان بارداری دومممه بخاطر لک بینی و اینکه یه زایمان زودرس داشتم استراحتم زیاده یه ماه دیگه ازمون جامع دارم کلی درس دارم پسرمم خیلی وقت گیر و انرژی بره ولی حتی مامات خودم زنگ نمیزنه بگه پسرتو بفرست اینجا طول روز چندساعتی نگهش دارم یا چیزی برام بفرسته یا...... 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

اینجا هم سعی کن خودت از پس مشکلاتت بر بیای.اشکال نداره یه مدته همیشه که نیست مسئولیت رو دوش همسرت باشه

این رو بدون هر کس کوچکترین قدمی برات برداره چندین برابرش منت و دخالت و مشکلات مشابه رو باید تحمل کنی

منم شرايطم مثل شما بودباردار بودم نميدونستم  رفتم خونه تكوني مادرم بعد رفت كربلا آش پختم مهمون دعوت كردم  كلي كار اخر فهميدم بارداري كه جفتم هرموقع امكان سقط داشت به مادرم گفتم خونه زندگيم كثيفه شب عيده بيا كمك گفت به مادرشوهرت بگو گفتم استراحت مطلقم گفت به مادرشوهرت بگو اخرم من بده شدم جالبه تمام كاراش رو من ميكنم از خونه تكوني تا كار اداري وبأنكي وخريد خواهرم وزنداداشم فقط موقع خوردن ميان الان كه بچم بدنيا اومده شدم مثل خودشون براشون زماني ميميرم كه برام تب كنن

بعضی حرفا رو باید مستقیم به طرف بگی بخوای منتظر بمونی خودشون متوجه بشن ممکنه هیچ اتفاقی نیوفته راحت ...

راستش من نمیتونم مستقیم بگم . چون هم نمیخوام ۱ درصد سربارشون بشم . هم اینکه میترسم ناراحت شن مستقیم بگم چرا به من اهمیت نمیدید.

مامان النا و آیرین «

من تک دختر خانواده خودم هستم ، الویت با برادرامه، همسرم تک پسر خانواده است و الویت با خواهراشه تو خونشون. 

قبلا اصلا این موضوع ناراحتم نمیکرد ، اما الان با شرایطی که دارم خیلی دردناک شده

مامان النا و آیرین «

منم همیشه مستقل بودم. چهل روزه که زایمان کردم انصافا خانوادم کمکم کردن اما اونا شهرستانن و از وقتی اومدم خونه خودم حتی خانواده همسرم نیومدن بچه مو ببینن. با اینکه شوهرم به مامانش گفته بود بیاد کمکم کنه. خیلی دلم گرفت و واقعا ناراحتم ازشون. گفتن فردا بریم خونشون ولی نمیدونم برم یا نه   بهت حق میدم که دلگیر باشی آدم از خانواده خودش انتظار کمک داره. اگه میتونی خودت مدیریت کن زندگیتو اگرم نه که زنگ بزن به مامانت بگو غریبه که نیست.

وای استارترجان. احیانا تو من نیستی؟؟؟ کپی منی که منم همیشه به همه کمک کردن درحدی که از خودمم گذشتم و ...

تو چی؟ تو، من نیستی؟؟   منم تازه زایمان کردم و امتحان جامع دارم و دست تنهام با یه بچه چهل روزه