2777
2789

امشب تمام رویاهام به هم ریخت ..یه مغازه پایین خونمون داریم که نهایتا۱۲ متر بشه ..میخاستم جواز بگیرم آرایشگاه زنانه بزنم ..امشب یکی ازآشناهامون که خودش آرایشگاه کار میکنه بهم گفت باید ۳۵متر به بالا باشه ...اینقدر ناراحتم  که حد نداره ..کسی هی اینجا که به تازگی جواز کسب گرفته باشه متراژ مغازه چقدر باید باشه

کاش تو سهم من بودی❤️

پس اين همه ارايشگاهاي كوچيك حاشيه شهر چين!

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط شنيدم جديدا گفتن بايد تمام ديوارا سراميك باشه 

در مورد متراژ نشنيدم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
میشه بگی چقدر وقته ارایشگر شدی و چقدر هزینه کردی برا گرفتن مدرک ارایشگری؟

عزیزم من تازه مدرک گرفتم ...سه تومن هزینه اش شد ..وتقریبا نه ماه وقت گذاشتن برای پنج تا مهارت اصلی ..شنیون ..گریم ..رنگ ..کوتاهی ..اصلاح ابرو ..

کاش تو سهم من بودی❤️
عزیزم من تازه مدرک گرفتم ...سه تومن هزینه اش شد ..وتقریبا نه ماه وقت گذاشتن برای پنج تا مهارت اصلی . ...

یعنی همش باهم سه تومن شد؟مگه وسیله نباید خرید؟من شنیدم خیلی میشه

خیلی دلم میخواد برم یاد بگیرم خیلی هم استعدادشو دارم

میشه بکی کدوم شهری؟

یعنی همش باهم سه تومن شد؟مگه وسیله نباید خرید؟من شنیدم خیلی میشه خیلی دلم میخواد برم یاد بگیرم خیلی ...

شهریه تنها شد یه تومن به جز وسیله هاش

کاش تو سهم من بودی❤️
یعنی همش باهم سه تومن شد؟مگه وسیله نباید خرید؟من شنیدم خیلی میشه خیلی دلم میخواد برم یاد بگیرم خیلی ...

من بندرعباس . .البته بهترین آموزشگاه هم که بری فقط پایه ی کار یادت میدن ..دیگه بستگی به استعداد خودت داره که کار کنی و دنبالش بزی..الان ۱۲ درصد افزایش شهریه اومده برا امسال ..وچون دلار بالا رفت وسایلش گرونتر شد

کاش تو سهم من بودی❤️