2789

کاش ب حرفتون گوش میدادم 😢ما8ماهه عقدیم وخونشون ی شهردیگس ازاول رفتم و چن روزموندم واومدم حالا 1هفته اونجابودم امروز اومدم خونه مامانم ک خونه تکونی کنیم دقت کنید عقدیم وهنوز نرفتیم خونمون بعد شوهرم مثه همیشه قهرکرد الانم سر ی موضوع بیخودی دفه های قبلو پیش کشید که یادته فلان موقع گفتم نرو رفتی الانم میخای بری فلان جامن نمیزارم بری😐داره تلافی میکنه انقددد چرتوپرت گف قهرکردیم حالا از فردا سگ میشم پاچه همه رو میگیرم ک چرااقاباهام قهره

بیاید ی چیزی بگید ک اروم باشم بیخیال قهرش باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهر منم همین بود ۱۰ ساله ازدواج کردم هنوزم همونه تمومش کن اگر میتونی این جور ادما درست نمیشنمرض دار ...

نمیتونم تموم کنم عزیزم ازدواج اولم نیس متاسفانه

اشتباه کردم توانتخابش خیلی عجله کردم واین اخلاقش خیلی داره اذیتم میکنه اینکه همه چیزو ب هم ربط میده واقعا برام اذیت کنندس چون همسرقبلیمم متاسفانه همچین اخلاقی داشت ودائما سرش دعواداشتیم

قهر کردنش چه ربطی به خونشون موندن داره ؟

میگه چرا رفتی خونه ی مادرت .نموندی پیش من ..

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔