2777
2789
عنوان

کم شدن ناگهانی شیر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 40062 بازدید | 40 پست

سلام..خانم ماهووور منم دقیقا شرایط شمارو دارم..آیا مشکلتون حل شد؟

منم 10 روز مونده پسرم 3 ماهشو تموم کنه..شرم عالی بود و همیشه رگ می کرد و لباسم همیشه خیس بود...الان چن روزه از سوپ جو و آبگوشت و جو دوسر و مالشعیر و زیره و ...خلاصه شیر خیلی کم شده و اصلا مثل قبل نیست...یهویی اینجوری شد...

آیا کسی چنین تجربه و راه حلی داره؟

سلام بچه ها منم شیرم خیلی زیاد بود در حدی که میدوشیدم میریختم بیرون انقد سینه هام درد میگرفت 

پسرم دوماه و ده روزشه الان دوشبه سینه هام شل شده و شیرم یک چهارم 

چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرد برنج رو یکم تفت بدین بعد شیر و شکر بهش اضافه کنین بعد زیره سبز البته من بجا شکر یه قاشق عسل ا ...

سلام

میشه مقدارشونم لطف کنید بگین

هوس کرده ام که تو باشی٬من باشم وهیچکس نباشد٬آنگاه داغترین آغوشها از تنت وشیرینترین بوسه ها را از دستانت بیرون بکشم،به تلافی تمام روزهایی که میخواهمت ونیستی پدر.....

شیرم یه روزایی خیلی زیاده یه روزایی خیلی کم

نمیدونم علتش رو اما میدپنم تغذیه نیست

نمیدونم این حالت طبیعیه یانه

الان چند روزه بچه ام سینه ام رو خیلی بد میگیره و مرتب زیر سینه دست و پا میزنه وذخیلب کم شیر میخوره نمیدونم دلیلش رو

دارم دیونه میشم نمیدونم چکار کنم

هوس کرده ام که تو باشی٬من باشم وهیچکس نباشد٬آنگاه داغترین آغوشها از تنت وشیرینترین بوسه ها را از دستانت بیرون بکشم،به تلافی تمام روزهایی که میخواهمت ونیستی پدر.....
سلام خانومی شیرتون بعدا اومد؟پسر منم شش ماهشه شیرم یهویی قط شد

سلام ثمین خانم ببخشید منم مثل بقیه شیرم یهویی کم شد در حد یکی دو قاشق شیر دارم پسرم هشت ماهشه اولش خوب بود زیاد بود همه لباسام خیس میشد الان یهویی قطع شده شما چیکار کردین؟ اگه میشه لطفا ج بدین😭😭😭