بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اول ارد سوخاری بهش میزنیم بعد تو روغن سرخ میکنیم.من یه سری مهمون داشتم روغن مالیدم کفه سینی فر .از تابه که ماهی هارو در می اوردم و سرخ شده بودن میچیدم تو فر با شعله خیلی کم تا اخر که ماهی ها تموم شدن همشون هم گرم مونده بود هم معرکه بودن
پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
کباب تو فر با یه سری موادی ک داخلش میزاریم وما بهش میگیم حشو
یا سرخ کرده ک قبلش میخوابونم تو آبلیمو و نمک و پودرآویش ی ساعت
بعد میزنم تو مخلوط آرد و زردچوبه و تخم گشنیز و خوب میتکونم میزارم تو روغن فراوون سرخ بشه
بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
من میگذارم تو پیاز و آبلیمو مزه بگیره بعد میزنم تو آردی که بهش ادویه و نمک اضافه شده و همه جاش پخش میکنم و بعدم میگذارم با شعله خیلی ملایم تو ماهیتابه بپزه