2777
2789

سلام میخوام  گوشی سامسونگ گلکسی c9 پرو بخرم .کسی میدونه رنج قیمتش درچه حدودی هست؟ الان بخرم یا صبرکنم؟

به نام خدا...نورلین هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭گفتی گوشی دلمو کباب کردی 

یکی قراره واسم از دبی گوشی بیاره دوهفته ست منتظرشم هفته ی دیگه قراده برسه دستم 

نیاره شکست عشقی میخورم عجیب🙁🙁🙁

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

والا بازار هیچ ثباتی نداره. یکی میگه همه چی بخرین  که ممکنه پس فردا پول باشه جنس نباشه. یکی میگه صبر کنین وضع اقتصادی خرابه مجبورن بیارن پایین قیمتا

ماهم قرار بود سرویس خواب بچه رو بزرگ شه بخریم شوهرم ترسیده میگه بریم بخریم بزاریم تو خونه باشه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
😭😭😭گفتی گوشی دلمو کباب کردی  یکی قراره واسم از دبی گوشی بیاره دوهفته ست منتظرشم هفته ی دیگه ...

به بلایی که سر ن اومد دچار نشی یه اشنایی قرار شد گوشی بیاره از دبی رسید ایران گفت لنجشون غرق شده گوشی پر پول ماهم پر البته مال زمانی هست که هنوز گوشی دکمه ای بود

1650قیمتش

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
به بلایی که سر ن اومد دچار نشی یه اشنایی قرار شد گوشی بیاره از دبی رسید ایران گفت لنجشون غرق شده گوش ...

😭😭😭😭نگووووو

قرار بود این هفته بیاد گفت لنجم بارگیری نکرده 

دلم داره بالا میاد

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

‌😔 دلار که هی گرون میشه این مغازه دار هام بادلار بالا میبرن قیمتو 

بدبا من رفتم نون بخرم دیدم کنجداش شده یک سوم به نونوا میگم پ ای چرا ایم شکلیه میگه دلار گرون شده کنجد ندارم. بگو کنجد از ... خارجی ها میاد مگه