2777
2789
عنوان

تشنج مقاوم به درمان

15202 بازدید | 20 پست

سلام

امیدوارم که هیچ وقت به این مشکل دچارنشیدولی اگه تو خانواده یا اشنایانتون داشتید میشه بگید چقدر طول کشید تا این تشنج ها تمام شدن وچه اثراتی رو روی بچه گذاشتن

پسر من از دوماهگی دچار تیک های تشنجی شده والان که دوسالشه هنوز داره وبه هیچ دارویی هم جواب نمیده د 

اگه دکتر خوبی ه م میشناسید معرفی کنید لطفا

من پسرم رو پیش دکتر محولاتی    غفرانی  تنکابنی  زمانی    بدو     اشرفی     ......بردم فعلا زیر نظر دکتر کیهانی دوست هست اگه اطلاعاتی از این بیماری دارین من راهنمایی کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم داداش من 30 سالشه و تشنج میکنه ازدواج هم کرده خیلی دکتر رفت اما یه دکتر هست ب نام عبدالقیوم بفکین توی شهریار تهرانه خیلی دکتره خوبیه داداش منکه خیییلیییییی خوب شده و راضیه ببرش ÷یش اون ان شاالله به حق حضرت علی اصغر بچتون خوب میشه اگه میخوای عزیزم ادرس و شمارشو بهت بدم اما واقعا دکتره خوبیه داداش من 5سال مدام دکتر میرفت ااما خوب نمیشد ولی این دکتره واقعا کارش درستع

غذا باطبع سرد ،ماست وپنیرو...خیلی خیلی مضره. خواب کافی باید داشته باشن . تب لت وتلویزیون کم نگاه ک ...

اره اره داداش منم همینطوری دقیقا وقتی کم کیخوابه تشنج میکنه و هربار یه جایه دستش ترک برمیداره 

شهریار خیابان ولیعصر چهارراه مخابرات خیابان شهید بهشتی غربی (مخابرات) روبروی اداره مخابرات ساختمان ÷زشکان مهر طبقه اول واحد 7  دکتر عبدالقیوم بفکین تلفن تماس 09192656806  و تلفن دیگر برای تماس 02165225304  عزیزم منشیش یه دختر جوان چند روز قبل باید زنگ بزنی و نوبت بگیری به گوشیش زنگ زدی و جواب نداد خودش باهات تماس میگیره و اینکه ان شاالله بچت خوب میشه اگه خوب شد یه صلوات واسه امام زمان و حضرت زهرا هدیه کن دکترررررش واقعا خوبه شک نکم داداش من خیلی وقت بود هی تشنج میکرد اما دارو های این دکتر واقعا خوبش کرده خودش راضیه و دکترش گفته یه دوره دارو بخوره خوب میشه و دیگه تشنج نمیکنه امید به خدا برو یا حق

سلام عزیزم تیک های تشنجی چجوری بود ؟من بچم ۵ ماهشه میترسم  ببرمش دکتر

ان شاالله که چیزی نیست  

برای پسر من دست وپای چپش ناخداگه به سمت بالا میرفت فقط برای چند ثانیه  ولی به مرور زمان تیک ها شکلشون عوض میشد هردفعه یه جوری بود

البته باید توجه کنی که بچه به خوبی قبل هست یا نه مثلا میتونه گردنشو خوب نگه داره در حد یه بچه پنج ماهه  تو رو میشناشه  به صدای تو یا باباش واکنش نشون میده اگه اینا در حد نرمال باشه جای ترس نداره  وشاید فقط یه تیک سادست

یه دکتر خیلی عالی شیراز هست به نام دکتر سید مسعود موسوی نسب واقعا عالی هست حتما ببرش آدرسش و شمارش ا ...

اتفاقا میخوام ببرمش شیراز برای دکتری که  الکترود میزاره  تلفنی باهاش صحبت کرم گفت باید بچه رو ببینم

دکتر اعتماد رضایی توی مشهد

از اینترنت پیدا کن شمارش رو

سید هستن و کارشون بینظیره

شانست ایران باشه و وقت داشته باشه ببری پیشش ویزیت کنن خیلی خوب میشه.

خواهر من رو عمل کردن همه دکترا قطع امید بودن اما ایشون عملش کردن و الان حاش بعداز 10سال خوبه خوبه.

به حق این ماه عزیز خدا سلامتی بده به پسر گلت.

تیکر تولد دوتا گلهای زندگیمه😍