2777
2789

خیلی دلم میخواد بتونم کامل این کار رو انجام بدم ولی خجالت میکشم منی که همیشه میگفتم سلام از این به بعد بگم درود خیلی خوشم میادا بنظرم خیلی کمک دهنده است به فرهنگمون

یا چندبار سعی کردم بگم سپاس نتونستم گفتم مرسی🤦🏻♀️😂

کسایی که از این کلمات تو روزمرتون استفاده میکنید از کجا آغازش کردید؟

از همین کلمات=واژگان شروع کن🫠

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به جای سپاس بگو خیلی ممنونم

😶

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

وای درست میگی الان فهمیدم

خیلی سخته به ویژه جایگزینی واژه های عربی🫠

باز انگلیسی و فرانسوی و ... میشه کاریش کرد

احمد کسروی خیلی سعی در انجام این کار کرد ولی علامه دهخدا میگه کسانی که همچون تفکری دارن یا نادانند یا مغرض چون زبان عربی اینقدر با زبان فارسی تداخل پیدا کرده که قابل جدا کردن نیست .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

احمد کسروی خیلی سعی در انجام این کار کرد ولی علامه دهخدا میگه کسانی که همچون تفکری دارن یا نادانند ی ...

آره متاسفانه این اتفاق از زمان حمله اعراب و بعد مغول ها افتاد

همین واژگانی ام که برامون باقی مونده رو مدیون رودکی هستیم

آره متاسفانه این اتفاق از زمان حمله اعراب و بعد مغول ها افتاد همین واژگانی ام که برامون باقی مونده ر ...

فردوسی که زحمت خیلی بیشتری کشید . سرتاسر شاهنامه بیش از چند کلمه عربی نداره . میگن 4 کلمه .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

آره خب ولی من از یکی شنیده بودم کلمه سلام به کل به هر زبانی به معنای یاد کردن خداست

علاوه بر این که فرمودی، همه سلام های دنیا یک معنی دارند از روی ادب و احترام

و اینکه خیلی از کلمات هیچ واژه فارسی براشون نیست

مثلا فلاسک و تلفن و کیوسک تلفن و .....