2777
2789
عنوان

تل گیری یابندی

| مشاهده متن کامل بحث + 106686 بازدید | 95 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من مشهد هستم دنبال یک تل گیر خوب میگردم.یکجا رفتم یک استخون درآورد ولی هنوز احساس میکنم گ ...

سلام عزیزم اینجایی که من پسرمو میبرم اینجاست...سیدی خیابان صبا.صبا25..وقتی بری داخلش سمت چپ بیست متر بری جلو یه مغازه اس کنارش نوشته بندی

یازده بار شمردیم و یکی ❤باز کم است...اللهم عجل لولیک الفرج

دوستان من در مشهد یک بندی(تل گیری)رفتم خانمه خیلی تر تمیز بود و بهداشتی بادستکش

هرجا بچه خواهرمو میبردیم ادابازی داشتن و کارای عجیب و بچه خوب نمیشد ک نشد

ایشون خیلی واضح دونه ای ک بچه بلعیده بود و توی راه حلقو بینی ش گیر کرده بود رو درآوردن

ما مات مبهوت شدیم خداییش

آدرسشون مشهد عبدالمطلب۱۴ هست.

تلفنشون۰۹۳۳۳۲۴۲۴۱۴

مارو هم دعاکنین

سلام،مامانایی که دنبال تلگیر تو تهران بودین ۱ خانمی پیدا کردم که تو کرونا با خیال راحت و مطمئن میتونین برین پیشش،منکه استرس اینکه بچم ازش کرونا بگیره رو ندارم خیلی خوب و بهداشتیگگفتم رد کنه پایین که فوت نکنه تو حلق بچم اونم خیلی مهربون و خوش برخورد کارش رو انجام داد بچم حالش از اینرو به اونرو شد اشتهاش خوب شد هیچم عادت نکرد به اینکار تازه اگه دونه رد شه به پایین و بالا نیاد جاش توی گلو بزرگ نمیشه و به مرور بسته میشه گاهی،خانمه تو تهرانه حوالی خ پیروزی و خ دماوند،خانم رمضانی ۰۹۰۵۶۹۹۶۰۷۵،۰۹۱۲۵۹۰۰۸۹۳

داداشم این مشکلو داشت طرف ما ی حاج خانومه ساداتی هست که اینکارو میکنه ولی فوت نمیکنه انگشت میکنه اشغ ...

عزیزم تهرانی؟ ادرسشون و میدی

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
خب بعضی تل گیرا با ماساژ گلو دفع میکنن اونا بهترن من یه بار به توصیه دکتر بردم خوب شد

اگه تهرانی آدرس میدی؟

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
نه دیگه تب نداره ولی مواظب باش منم پسرم الان ده سالشه یه سالش که بود تب کرد چقدر دکترا بهش دارو دادن ...

عزیزم اگه تهرانی آدرس تل گیر و میدی

سلام 

دختر من در سه سالگی شش ماه هر دو هفته یکبار تب میکرد، گلوش عفونی میشد و کلی داستان داشتیم

دکترها هم کلی داروی چرک خشک کن و آنتی بیوتیک تجویز می‌کردند

گاهی خوب میشد و گاهی دوباره دکتر می بردم 

کار به بستری توی بیمارستان کشید

توی اتاق دو تا بچه دیگه هم بودند و پدر یکی از بچه‌ها پیرمردی را آورد برای تل گیری بچه اش 

ما هم انجام دادیم و پوست پرتقال از گلوش بیرون آمد

دکتر به ما گفت که لوزه اش بزرگ است و پشت لوزه غذا و خوراکی گیر می‌کنه

دخترم خوب شد و تا الان که ۱۴ ساله شده مثل آن موقع تب های پشت سرهم ندارد 

متاسفانه گره ای که با دست باز میشه را پزشکی می خواهد با دندان باز کند

پزشکان به جای فوت و ماساژ ، عمل لوزه را تجویز میکنند