2821
2789

نیاد بیاید چ خود راضی شما ک منو نمیشناسید خودم مجبورم خود واقعیم بگم

امشب من و خواهرم جایی رفتیم عیادت

بعد طرف همش باخواهرخیلی ازخودم کوجیک تر صحبت میکرد بخدا حتی نگاه منم نمیکرد چقدر حس بدی بهم دست داد

رفتنی هم شوهرش ب خواهرم نکاه کرد گفت تشکر ک امدین

فقط خدا میدونه ک چقدر احساس حقارت کردم

اولین باره زنه نیس ک وقتی باهمیم فقط نگاهش رو خواهرمه انکار من اشقالم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ابراز وجود و مورد توجه بودن دست خودتونه ، شما هم خودتونو مطرح بکنید توی جمع ، سعی کنید توجه ها رو جلب کنید ،

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

ابراز وجود و مورد توجه بودن دست خودتونه ، شما هم خودتونو مطرح بکنید توی جمع ، سعی کنید توجه ها رو جل ...

چطور خودم مطرح کنم وقتی خودم کاملا اجتماعی هستن

ربطی به خودت نداره

کلا یه سری آدما اصلأ به چشم نمیان

یه سری ها هم ادم رو جذب میکنن

یه سری ها هم کلا خاص و بُلد دیده میشن

نمیدونم اسمش چیه انرژیه چیه نمیدونم

حرامزادهها توجه بفرمایید که حوصله هیچ کدومتون رو ندارم 📿

خواهرت چندسالشه؟؟؟شاید اجتماعی تر از توعه

خیلی از مردم عقلشون به جشمشونه احتمالا شخصیت امن و مهربانی داری که مردم بی عقل ظاهراً نادیدهات میگیرن

عزیزم ناراحت نباش مشکل از تو نیست

چطور خودم مطرح کنم وقتی خودم کاملا اجتماعی هستن

اگر هم اجتماعی هستین پس نباید از اینکه جایی مورد توجه قرار نگرفتین ناراحت بشین ، چون اون طرفه که بلد نبوده به شما توجه کنه و از زحماتتون قدر دانی کنه

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

شوهرمم یبار گفت گفت فلانی خیلی ها جذبش میشن دوستدارم دلیلش بدونم کاریزماتیک چیه دقیقه

شبیه انرژی درونی

ناخوداگاه بقیه جذبش میشن

مثلا توی دوران مدرسه هممون یه دانش بوده که با اکثر بچه های کلاس با دانش آموزای کلاسای دیگه با سال بالایی ها راحت ارتباط میگرفته یجورایی کل مدرسه میشناختنش یا معلما خیلی دوسش داشتن حتی اگه درسش بد بوده اکثرا ام خیلی زبون داشتن به اینجور آدما میگن کاریزماتیک

در کوله بار قسمت ما غم فراوان بود؛✨🖤