2777
2789
عنوان

پلاکت پایین خون

14879 بازدید | 81 پست

مادر زن دادشم پلاکت خونش خیلی پایینه سه تاآمپول واسش حدوددومیلیون خریدن میگه خیلی بیحاله بدنش دردمیکنه کسی اینطوربوده؟تجربه ای دارید؟مگه خطرناکه که زن دادشم اینقدبیقراره؟

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این بیماری میگن هموفیلی 

ان شاالله خدا شفای عاجل بهشون بده

من دوتا از پسردایی هام هموفیلی بودن 

درین دنیا تنها شاید لبخند تو باشد که دل بگشاید❤ الحمدلله کل نعمه و کل حال 

یکی از اشناها بود اینطور ولی توی جزییاتش نیستم فقط میدونم دکتر گفت جوانه گندم بخوره زیااد یمدت خورد خوب بود .

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️

خانواده ی همسر منم پلاکتاشون پایینه ..باید ورزش های سنگین انجام بدن .مثله بدنسازی ..از جوانه ها هم زیاد استفاده میکنن ..هیچ مشکل خاصی ندارن ...

دور از جون مادر زندادشتون ..ولی یکی از علایمی که متوجه سرطان میشن .پایین بود پلاکتهاست ...نمیدونی چنده ..مادر شوهر من به هشت هزار تا رسیده بود .الان شده دواروزده هزار 

اولا ك ادم تو يه كم خوني جزئي هم بسيار بيحاله 

اينكه پلاكت پايين باشه 

يني گلبول هاي سفيد زياد تر از پلاكت و گلبول هاي قرمزن 

وباعث بيحالي و ناتواني ميشه 

ولي اينكه دورازجون ميترسن ك فوت بشه 

اينطور نيست 

من توفاميل داشتيم 

ولي خداروشكر الان همچنان ده ساله سرپاست 

ومشكل حادي نيس 

و درصورت نياز بهشون خون ترريق ميكنن 

♥️♥️♥️