2789
عنوان

دخترا من عید پونزده نفر مهمون دارم بگید خب

| مشاهده متن کامل بحث + 40999 بازدید | 556 پست

اول که خدا بهت قوت بده جلو مهمونات سربلند باشی

بعد غذا الان میشه دلمه و کپه

پک اماده عدسی.سوپ.ابگوشت

خمیر فلافل

نون فریز کن

کوکو سبزی

خوراک لوبیا مواد داخل استانبولی میتونی فریز کنی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگه مسافر خونه و هتله منزل شما؟!

یک ماه با بچه کوچیک میخوای مهمون داری کنی؟؟!!

چقدر عجیبن فامیلاتون !!!!!!

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

برا غذا ایده ای داری؟؟

عزیزم ببین بنظرم چند روز اول رو خودت درست کن و برا چندروز اول فریزری داشته باش بقیه شو دیگه صاحب خونه حساب شون کن یه وعده رو بسپر بهشون تو کارات ازشون کمک بگیر وقتی اینکارو کنی دیگه لازم نیست غذا فریز کنی خیلی زود چندتایی باهم غذا رو درست میکنید

هر دفه از یکی کمک بگیر حتما

کاره خاص دیگه ایی هم نمیخواد بکنی عزیزم

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

این تاپیک تیری بود تو قلب من حقیقتا،بیشتر از دوروز نمیتونم مهمونو تحمل کنم

ولی چنتا پیشنهاد:

سس ماکارونی آماده کن فریز کن

مواد لوبیا پلو

فیله ی طعم دار شده واسه جوجه ی تابه ای

مواد فلافل

قرمه سبزی و فسنجونم میتونی بپزی فریز کنی

بادجون سرخ شده

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

مگه مسافر خونه و هتله منزل شما؟!یک ماه با بچه کوچیک میخوای مهمون داری کنی؟؟!!چقدر عجیبن فامیلاتون !! ...

خودش از همه عجیبترن

ذوق میکنه 😂😂

همه ی باغ و بهارم بنوسید حسین💚💚💚

خانم خودش ذوق مهمون داره بعضی ها نوشتن توی این گرونی شاید کسی داشته باشه بعدهم مهمون حبیب خدا هست

والا مهمونی که اینقد بخواد بمونه دشمن خداست😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

و درضمن اسی جان،پیاز داغ آماده خیلی کمک کنندس

نصف تایم آشپزی آدمو جلو میندازه

جوجه کباب مزه دار کن فریز کن

مواد فلافل

گوشت چرخکرده

مواد آماده لوبیا پلو

مواد عدس پلو

کوفته

دلمه

سینه مرغ داشته باش برا فست فود مثلاً با پیاز و قارچ و فلفل دلمه تفت بدی و چیپس بزنی

گوشت بپز با ابش فریز کن برا قیمه و قورمه

اینا به ذهنم رسید خودم موافق غذای فریزری نیستم ولی اینجور مواقع چاره ای نیست والا تو آشپزخونه تلف میشی

خیلی هم سخت نگیر مهمونی که اینهمه بمونه باید باهاش راحت باشی

من آخرای بارداریم برا زایمانم و ماهای اول این چیزا رو فریز کردم خیلی راحت بودم.: مایه لوبیا پلو و ماکارونی ، سبزی کوکو به مقدار زیاد😁، قرمه سبزی پخته، دلمه تو برگ مو و فلفل دلمه پیچیدم دم نذاشتم فقط پیچیدم و فریز کردم بعد از فریز در میاوردم به تعداد لازم دم میکردم، جوجه کباب تو مواد میذاشتم و فریز میکردم

این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...

و درضمن اسی جان،پیاز داغ آماده خیلی کمک کنندسنصف تایم آشپزی آدمو جلو میندازه

شرف بر درودت به نکته خوبی اشاره کردی

این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...

و درضمن اسی جان،پیاز داغ آماده خیلی کمک کنندسنصف تایم آشپزی آدمو جلو میندازه

من گاهی میرم ماموریت برا همسرم پیاز عسلی آماده میکنم زردچوبه هم میزنم نصفشم رب میزنم تا یک هفته تو یخچال میمونه به قول شما خیلی کار راه اندازه

شرف بر درودت به نکته خوبی اشاره کردی

شرف و درودم بااین تاپیک درد گرفت خواهر😅