2777
2789
عنوان

تشکیل قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتون نگفت چراداره میفرسته؟؟بهش گفتم مگه مشکلی هست گفت نه من واس هنه مریضام مینویسم

واسه منم گفت مشکل نیست بعد من کم کاری تیروئید دارم گفت ممکنه رو قلب بچه اثر بزارع و خیلی هم تاکید کرد که نگران نباشم محض اطمینان فقط می‌فرسته😲

عزیزم حالا تا هفته ده وقت داری اصلا نگران نباش دوهفته دیگه میری و صدای قلب کوچولوشو میشنوی😊

10؟ ینی منم ک هفته 9 وقت سونو دارم زود دارم میرم؟

من ترجیح میدم دیر برم تا این ک دکتر بگه تشکیل نشده دوباره بیا  

رَبـِّـ إِنِّی نَذَرتـُـ لَکـَـ ما فِی بَطنی مُحَرَّراً فَتَقَبَّل منِّی إِنَّکـَـ أَنتَــ السَّـمیعُ العَلیمُ (خدایا نی نی تو دلمو نذر تو میکنم، نذرمو بپذیر، تو شنوای دانایی)
10؟ ینی منم ک هفته 9 وقت سونو دارم زود دارم میرم؟ من ترجیح میدم دیر برم تا این ک دکتر بگه تشکیل نشد ...

نه عزیزم منظورم اینه که تا هفته ۱۰ وقت هست که قلبش تشکیل بشه.منکه هفته ۷ رفتم تشکیل شده بود.ضربانم داشت.

خداجونم مراقب سه تا عشقای‌ زندگیم باش ،دوقلوهام و باباشون😚😚😚
نه عزیزم منظورم اینه که تا هفته ۱۰ وقت هست که قلبش تشکیل بشه.منکه هفته ۷ رفتم تشکیل شده بود.ضربانم د ...

عه؟ پس 9 خوبه

میگم بارداری پوچ، قبل از سونو هیچ نشونه دیگه یی نداره؟ من یکم نگرانم نکنه پوچ باشه  

رَبـِّـ إِنِّی نَذَرتـُـ لَکـَـ ما فِی بَطنی مُحَرَّراً فَتَقَبَّل منِّی إِنَّکـَـ أَنتَــ السَّـمیعُ العَلیمُ (خدایا نی نی تو دلمو نذر تو میکنم، نذرمو بپذیر، تو شنوای دانایی)
عه؟ پس 9 خوبه میگم بارداری پوچ، قبل از سونو هیچ نشونه دیگه یی نداره؟ من یکم نگرانم نکنه پوچ باشه &n ...

اصلا نگران نباش به چیزای منفی فک نکن.سوره یاسین و زیاد بخون بخدا توکل کن.نی نیت هم سالم و سلامته.

خداجونم مراقب سه تا عشقای‌ زندگیم باش ،دوقلوهام و باباشون😚😚😚
واسه منم گفت مشکل نیست بعد من کم کاری تیروئید دارم گفت ممکنه رو قلب بچه اثر بزارع و خیلی هم تاکید کر ...

دیگه اوناهراحتمالی رودرنظرمیگیرن درستع ادم خیالش راحت میشه ولی خوب ادم استرس میگیره

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم درخواست دادم هروقت رفتی اکو بیا. بگو چیشد ایشالله سالم باشع

باشه عزیزم میزم نگاه میکنم قبول میکنم 

امردزرفتم مطب ازدوسه نفردیگه سول کردم گفتم واس شمام نوشته گفت نه ننوشنه اونازیر30بودن البته یکم دلهره م بیشترشداخه گفته بودش من واس همه مریضلم مینوبسم 

وخدایی که بشدت کافیست