2777
2789
عنوان

هر چ میخواهد دل تنگت بگووو 😁

529 بازدید | 104 پست

هرچی دوس دارین هرچی تو دلته بریزین بیرون😁😁😁😁😁😊 فش و بد بیراه ب هم بگین همو بزنین له کنین اصلااااا 😁😁😁😁😁

با انهمه‌ دیوااانه دلش بسته ی ماشد  ای من‌ ب فدای دل دیووووانه پسندش    عاشقتممممممم‌‌  مرد من  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افطارچی درس کنممممممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 

گشنمه

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

میخوایم خونه عوض کنیم خیلی سخته اسبابامو جم نکردم خودم سرکارم شوهرم دنبال خونه خلاصه این هفته پیر شدم از دست صاحب خونمونم کلافه ام بقران

تو مرا جانی وجهانی چه کنم جان وجهان را...    
جاری دار شدم. مادر شوهر همش جلوم شعر و آواز بااسم جاری میخونه🤕🤪🤪

تو هم دو انگشتی دس بزن وقتی داره میخونه

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
جاری دار شدم. مادر شوهر همش جلوم شعر و آواز بااسم جاری میخونه🤕🤪🤪

بزن لهش کن😆

با انهمه‌ دیوااانه دلش بسته ی ماشد  ای من‌ ب فدای دل دیووووانه پسندش    عاشقتممممممم‌‌  مرد من  

بدترين فحش براي يه استارتر:

سركاريه😑😝

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻