mehrsaaa76 مدیر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 161 عنوان تاریخ طبری | مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 26 پست درود می خوام به خیلی از سوالاتی که از بچگی تا الان تو ذهنمه برسم می خوام نه از دید اعراب و مسلمانان قضاوت کنم نه از دید خودم به عنوان ایرانی میخوام بببینم این کتاب کاملا بی طرف، منبع درستیه ؟یا ممنون می شم اگر منبع کم خطایی رو پیشنهاد بفرمایین که من غم دارم اندازه ی زیبایی تو ، شبام به تیرگی چشمای ایرانی تو 🖤 امروز | 13:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrsaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 161 اخه نبرد بین دو طرفمنظورت ایران و اعرابه؟کتابی نداریم ک دقیق و جزئی درموردش توضیح بدهبگن جزو منابع م ... بله حتما می بینم که من غم دارم اندازه ی زیبایی تو ، شبام به تیرگی چشمای ایرانی تو 🖤
mehrsaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 161 تونمایشگله مگه بگیری یاچاپ لبنان ولی ترجمه فارسی حتما دستکاری میکنن ولی باتوجه به ذهن باز خودت میتون ... خب از کجا می دونید تحریف شده ؟نسخه ی اصلی ش رو خوندید مگه؟ که من غم دارم اندازه ی زیبایی تو ، شبام به تیرگی چشمای ایرانی تو 🖤
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 25639 بله حتما می بینم قادسیه رو جدا ۲ بار توضیح دادهتو کانالش هستمیخوای اگر فقط همینو بدونیبرو ببین گلماتفاقابدرد شرایط الان کشور میخوره اطلاعاتی ک از اونموقع داشته باشیچون عملا همونزمان رو داریم زندگی میکنیم الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
mehraneh75 عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 815 نه بفرمایین آزادین حداقل من که گزارش نمی زنم تاپیک خودم میره رو هوا 😁 ببین مهرسا خانم من تاریخ ایران و جهان رو زیاد خوندم اصلا رشتم تاریخه تاریخ طبری چاپ بعد از انقلاب خوندش بیفایدس
کاربرچت،، عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 1363 خب از کجا می دونید تحریف شده ؟نسخه ی اصلی ش رو خوندید مگه؟ نسخه کاملش ندیدم ولی هرچی چاپ ایرانه تحریف میشه شک نکن مگراینکه مترجمش انسان بی طرفی باشه
mehrsaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 161 قادسیه رو جدا ۲ بار توضیح دادهتو کانالش هستمیخوای اگر فقط همینو بدونیبرو ببین گلماتفاقابدرد شرایط ال ... اتفاقا در مورد قادسیه و نهاوند می خوام خیلی بدونم دقیقا بخاطر همین شرایط خیلی دلم می خواد از اون موقع بدونم بازم ممنونم که من غم دارم اندازه ی زیبایی تو ، شبام به تیرگی چشمای ایرانی تو 🖤
mehraneh75 عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 815 خود من تا قبل از خوندن این کتاب مسلمان و شیعه بودم از وقتی خوندم و تجاوز اعراب تازی را دیدم بیزار شدم و بازگشتم به کیش نیاکانم همان یکتاپرستی بهدینی
mehrsaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 161 ببین مهرسا خانم من تاریخ ایران و جهان رو زیاد خوندم اصلا رشتم تاریخه تاریخ طبری چاپ بعد از انقلاب خو ... اسم مستعاره عزیز 😁من که میرم فیلم هارو می بینم و همینی که دوستمون معرفی کردن وگرنه اصلا مگه میشه به چاپ قبلیش دسترسی داشت 🤷♀️ که من غم دارم اندازه ی زیبایی تو ، شبام به تیرگی چشمای ایرانی تو 🖤
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 25639 اتفاقا در مورد قادسیه و نهاوند می خوام خیلی بدونم دقیقا بخاطر همین شرایط خیلی دلم می خواد از اون موق ... پس همونو ببینعالی و دقیق با منبع توضیح دادهببینی دیدت اصلا عوض میشهنه به مذهب و دین !!!به تفکرات و جهل الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
mehrsaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 161 نسخه کاملش ندیدم ولی هرچی چاپ ایرانه تحریف میشه شک نکن مگراینکه مترجمش انسان بی طرفی باشه به هر حال چیزی صد در صد که نیست که من غم دارم اندازه ی زیبایی تو ، شبام به تیرگی چشمای ایرانی تو 🖤
mehrsaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 161 خود من تا قبل از خوندن این کتاب مسلمان و شیعه بودم از وقتی خوندم و تجاوز اعراب تازی را دیدم بیزار شد ... دقیقا الان جامعه داره برمی گرده به هویت و اصل خودش ولی می خوام اگه منم قرار باشه برگردم از راه و منبع درستی برگردم نه صرفا حرف یکی دونفر که من غم دارم اندازه ی زیبایی تو ، شبام به تیرگی چشمای ایرانی تو 🖤
mehraneh75 عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 815 دقیقا الان جامعه داره برمی گرده به هویت و اصل خودش ولی می خوام اگه منم قرار باشه برگردم از راه و منب ... چاپ قبلی به ندرت گیرتون بیاد ولی میشه سرچ کرد از یوتیوپ اونم اگه بگه ک منبع یا مصحف کتاب مال چه سالیه