2777
2789

بچه ها من تو ی خانواده ای بزرگ شدم و تربیت شدم ک خیلی ازاد و باز بودیم همسر سابقم رو خیلی دوسش داشتم تو سن کم عاشقش شدم و ازدواج کردم ولی اون وخانوادش دقیقا نقطه مقابل ما بودن خانوادش ک کلا مذهبی و سنتی بودن و چیزایی ک من انجام میدادم برای اونا قفل بود خلاصه همین اختلافا زندگیمو ب طلاق و جدایی کشوند

بعد طلاقم اصلا تو فکر این نبودم با کسی اشنا شم و اینا ولی ی اتفاقی پیش اومد خدا این پسر رو سر راه من قرار داد و.. حالا اوایل خوش حال بودم این مورد دوم همه جوره شبیه من و خانوادم هست با هم تفاهم داریم و به مشکل برنمیخوریم ولی شانس من اینم برعکس ظاهر و خانوادش ادم گیر و غیرتی هست من نمیدونم چرا همش این مدلی ادم جذب میکنم ی نمونش دیشب تاپیک زدم ک توی تور بودم رفتم با دوستدختر داداشش تو چادر ی پسر دیگه سنش ازم کمتر بود شراب خوردیم ی کم این شروع کرد به دعوا کردن با من چرا به من نگفتی رفتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه اینقدر مبخوای ازاد باشی مجرد بمون چه کاریه

تاهل برا ادمهای معتقده که نمیتونن با هر کسی باشن و یا خوش بگذرونن تو که الان راحت و خوشی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

یا خدا چ کارایی میکنی

تازه میگی چرا اعتراض میکنه

با پسرا شراب میزنی

والا چ خوب طلاق گرفتی

منم شوهرم مذهبی نشستم زجر کشیدم زندگی کردم🥲🥲🥲

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

احتمالا کائنات می خوان بهت بفهمونن راه و روشت غلطه و باید عوضش کنی

زیادی ازاد و رها بودن بی هیچ قید و بندی تهش به قهقرا میره

انسانیت در یک سری چهارچوبهای اخلاقی معنا پیدا می کنه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

فرهنگ هاتون باهم نمیخونه رها کن وگرنه فقط عذاب میکشی

نمیدونم والا داداشش برعکس این انقدر دوست دخترش رو ازاد میزاره باباش هم همینطور دختر خاله و دختر عمه همه ازاد و باز

نمیدونم این یکی چرا این مدلیه ب کی رفته

دیگه اینقدر مبخوای ازاد باشی مجرد بمون چه کاریهتاهل برا ادمهای معتقده که نمیتونن با هر کسی باشن و یا ...

وای حق گفتی

💕🧚‍♀️