2777
2789
عنوان

زیباییم سر هیچ و پوچ رفتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 59 پست
گلی فک کنم عامل اصلیش همین استرس زیادته

خب چیکار کنم وقتی میبینم آنقدر زشت شدم استرس نگیرم

مگه زنای تو خیابونو نمیبینید اگه شوهرمو از دست بدم چی

خدایاااا خودت به فریاد دل شکستم برش😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کجا برم دکتر غدد تروخدا دکتر خوب میشناسی که خودت رفتی و راضی بودی بگو دارم از دست میرم آنقدر گریه کر ...

آخه من نمیدونم کدوم شهر هستی ، تحقیق کن متخصص غدد خوب تو شهرتون ، من صدتا دکتر زنان رفتم بدتر شدم دکتر غدد خوبم کرد من پربودن کامل قطع شده بود

فقط گرمیجات بخور .فامیل ما دخترش کیست تخمدان داشته ولی نگفت پلی کیستیک بوده گفت هر روز صبح ارده و عسل خورده کیستش کلا آب شده...یه مدت طولانی بخور...تو این.ستا زیاد شنیدم یه آقایی هست طب سنتی یاد میده میگه تباشیر سنگین ترین کیست ها رو آب میکنه تو اینس.تا هشتگ بزن # تباشیر یا # کیست ببین شاید پستش رو دیدی

قرص آهن گلوبیفورفورتقرص ویتامین د۳هزارقرص عصر ایکس اینارو بخر چند دوره بخورشامپو ضد ریزش مو اویدرم ه ...

مکمل که میخورم

زینک بیوتین ویتامین دی آهن

ولی تاثیری چندان ندارن

عدالت خدارو در مقام فهمش نیستم ولی میدونم که صبر عظیمی داره ورحم و عشق فراوان در حق بنده هاش

بله منم عاشق خدام از خودش میخوام شفام بده دکتر خوب بذاره جلوی پام خدایاااا منو تو چشم بنده هات حقیر نکن خدایا خارم نکن

عدالت خدارو در مقام فهمش نیستم ولی میدونم که صبر عظیمی داره ورحم و عشق فراوان در حق بنده هاش

ولی من حس میکنم هیچ عدالتی وجود نداره..

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨