یه عده فقط فکر میکنن باحجاب ها به پوشش بی حجابی گیر میدن در حالی که بی حجاب ها هم خیلی هاشون مدام در حال تحقیر و توهین تو محیط عمومی به پوشش خانم های با حجابن هرموقع نسل شما منقرض شد نسل مام منقرض میشه
خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱
والا من تو عمرمم ندیدم یه بی حجاب بگه چرا چادر پوشیدی😐اگه هم هست دلیلش همونایین که مثه تو چادر سرشو ...
بخاطر اینه که هیچوقت خودتونو نمی بینید مدام بد آدمایی زو می بینید که باهاتون تضاد دارن
خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱
یه عده فقط فکر میکنن باحجاب ها به پوشش بی حجابی گیر میدن در حالی که بی حجاب ها هم خیلی هاشون مدام در ...
والا ما ک ندیدیم اینجام تاپیک بزنی بازم کسی ندیده
تا بوده فضولی محجبه ها تو پوشش بقیه بوده
البته ن همشون
💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅
💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅
پس اینایی که کامنت میزارن و توهین میکنن به باحجاب ها چی
مگه کوریم که نبینیم؟همین الان تاپیک بزن بگو کدوممون بیشتریمحالا میفهمین چقدر بده که یکی رو مختون بره ...
بله بله حجاب کامل داشته باش یه دور تو تهران راه برو ببین چجور مثل فضایی ها بهت نگاه میکنن و زیر لب میخندن و مسخره میکنن
والا ما ک ندیدیم اینجام تاپیک بزنی بازم کسی ندیده تا بوده فضولی محجبه ها تو پوشش بقیه بوده البته ن ه ...
خخخ باشه من حوصله بحث ندارم