2777
2789
عنوان

بهم گفت گلم قشنگیاتو بپوشون🫠😂

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 33 پست

از این تایپ آدمای فوضول مسجدی که با زنای دیگه میشینن بحث و تحلیل میکنن که چگونه زنان کشور را با زبان خوش به حجاب دعوت کنیم .

گروه روبیکا هم دارن و هر روز از گه خوریاشون آمار میدن به هم

من نمیدونم چرا یه عده هنوز متوجه نشدن کاری با پوشش هم نداشته باشم من خودم حجاب دارم بی حجاب ها به حج ...

والا من تو عمرمم ندیدم یه بی حجاب بگه چرا چادر پوشیدی😐

اگه هم هست دلیلش همونایین که مثه تو چادر سرشونه ولی تو کار همه دخالت میکنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه عده فقط فکر میکنن باحجاب ها به پوشش بی حجابی گیر میدن در حالی که بی حجاب ها هم خیلی هاشون مدام در حال تحقیر و توهین تو محیط عمومی به پوشش خانم های با حجابن هرموقع نسل شما منقرض شد نسل مام منقرض میشه

خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

والا من تو عمرمم ندیدم یه بی حجاب بگه چرا چادر پوشیدی😐اگه هم هست دلیلش همونایین که مثه تو چادر سرشو ...

بخاطر اینه که هیچوقت خودتونو نمی بینید مدام بد آدمایی زو می بینید که باهاتون تضاد دارن

خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

از این تایپ آدمای فوضول مسجدی که با زنای دیگه میشینن بحث و تحلیل میکنن که چگونه زنان کشور را با زبان ...

بعد اینا با خودشون نمیگن همونطور که ما با حرف بقیه چادر از سرمون نمیدازیم خب بقیم با حرف اونا چادر به سر نمیشن؟

چی تو مغز کوچیکشون میگذره

میخوان همه چیو تحمیل کنن

یه جماعیتو دین زده کردن

بخاطر اینه که هیچوقت خودتونو نمی بینید مدام بد آدمایی زو می بینید که باهاتون تضاد دارن

مگه کوریم که نبینیم؟همین الان تاپیک بزن بگو کدوممون بیشتریم

حالا میفهمین چقدر بده که یکی رو مختون بره و بگه چی بپوش چی نپوش؟

یه عده فقط فکر میکنن باحجاب ها به پوشش بی حجابی گیر میدن در حالی که بی حجاب ها هم خیلی هاشون مدام در ...

والا ما ک ندیدیم اینجام تاپیک بزنی بازم کسی ندیده

تا بوده فضولی محجبه ها تو پوشش بقیه بوده

البته ن همشون

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

من دوست با حجاب و بی حجاب دارم چ ربطی داره

دید تاپیک خیلی حقه بش فشار اومد یع چی بلغور کرد

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

من دوست با حجاب و بی حجاب دارم چ ربطی داره

پس اینایی که کامنت میزارن و توهین میکنن به باحجاب ها چی

مگه کوریم که نبینیم؟همین الان تاپیک بزن بگو کدوممون بیشتریمحالا میفهمین چقدر بده که یکی رو مختون بره ...

بله بله حجاب کامل داشته باش یه دور تو تهران راه برو ببین چجور مثل فضایی ها بهت نگاه میکنن و زیر لب میخندن و مسخره میکنن

والا ما ک ندیدیم اینجام تاپیک بزنی بازم کسی ندیده تا بوده فضولی محجبه ها تو پوشش بقیه بوده البته ن ه ...

خخخ باشه من حوصله بحث ندارم

والا من تو عمرمم ندیدم یه بی حجاب بگه چرا چادر پوشیدی😐اگه هم هست دلیلش همونایین که مثه تو چادر سرشو ...

چرا اتفاقا هست من چادر نمیپوشم یکبار پوشیدم صدنفر پیدا شد چرا چادر پوشیدی حالا خوبه با یکنفرم سلام علیک نداشتم 🫤

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://ninisite.co/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1