2789

دخترامون کوچیکن با هم دوستن

همش میاد دختر منو میبره خونشون دخترش بسیار لوس از اونایی که جیغ میزنه و مامان بابا و پرستارشو میزنه

دخترم کل رفتاراشو تقلید میکنه

یه بارم سر زده رفتم دیدم دوتاش لخت تو حمومن

از اون به بعد نزاشتم زیاد بره بهشون همگفتم دوس ندارم اینا جلو هم لخت بشن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه خوب کردی.تربیت بچت مهم تره تا ناراحتی همسایه

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

نه کار خوبی کردی

سر بچه ت با هیچکس تعارف نکن

میگفتن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیم اما الان در کنار اعراب از حمله به ایران حمایت میکنن و خوشحالن به هرحال حلال زادگی قسمت هرکی نمیشه 😁.....نظام که هیچ ، حتی شعار هایمان را هم نتوانستید تغییر دهید ... لبیک یا خامنه ای❤ که آبراهام اومده بود نجاتتون بده؟! 😁 توهمی ها شبا بیاین تو خیابون ببینید چه خبره بعد حرف از ضعف ایران و ایرانی بزنید...

ارتباط با همسایه کلا برام تعریف نشده هست

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍