2777
2789
ن منظوری نداشتم همچنین عزیزم

icon

تویی که داری این امضا رو میخونی ، خواستم بگم خیلی خوشگلیاااا✨️🤍 بوس به کلت🕊✨️🤍 این کاربری مال یکی دیگه بوده .. خیلی از کاربریام ب لطف ی سری مخبر و گزارش زن پریددددد ولی من بازم تسلیم نمیشممممم یوهاهاهاهاها

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من پارسال روزه اولی بود بچم اغلبش افتاد تعطیلات خوش به حالش شد البته ۸ سالگی کله گنجشکی میگرفت و یک ...

عزیزم برای شروع همین که برای سحر بیدار شن هم بنظرم کفایت میکنه حالا روزه کامل هرموقع تونستن

روزه که سخت نیست فقط یک وعده حذف میشه

صبحونه مفصل همون سحری

ناهار ندارن

شام هم سر شب یه افطاری توپ

از افطار تا سحر هم ریزه خواری

من قبل از شروع ماه رمضان وزنشون رو یادداشت میکنم هر سال اضافه میکنن به جای کم کردن چون تایم خوردن مشخصه این خیلی مهمه توی وزن گیری و چیزهای مقوی بیشتر مصرف میشه تا هله هوله .

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
عزیزم برای شروع همین که برای سحر بیدار شن هم بنظرم کفایت میکنه حالا روزه کامل هرموقع تونستن

نظر من و شما اصلا ملاک نیست

دستور خدا ملاکه

باید کمکشون کنیم چون شدنی هست .

بله اگه توانایی ش رو داشته باشن که صد البته و چه بهتر

بله درسته

باید توانایی جسمی باشه حتما .

و پذیرش این مساله

چون اجبار اغلب مخرب هست تا سازنده .

بچه ۹ ساله هستاالان بخواد روزه بگیره توانشو نداره بدتر زده میشه فوقش کله گنجشکی

نه من میگرفتم عین خیالم هم نبود

بزرگ شدم برام سخت شد

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!
همچنین شما و حاجت روا باشید

مچکرم، گفتی شما با گلدخترت یکسال قبل از سن تکلیف تمرین کردی درسته؟ خیلی موثره بنظرم تا اینکه یهویی به محض اینکه به سن تکلیف رسیدن ازشون انتظار داشته باشیم

مذهبی نیستم

کوچولویی دارم که کله گنجشکی گرفته،همراه و مراقبش بودم این دو روز،چون تعطیلات هست و صبح کمی بیشتر خوابیده،سحر هم غذا مقوی خورده،اوکی بوده تا الان

تصمیم خودش بوده و من فقط حکم راهنما رو داشتم😅

هر دو ذوق داریم😍😄

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱