2777
2789
عنوان

فقط مذهبیا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 65 پست
یعنی افتادم تو مسیری ک تهش نابودیه خودم میدونم اشتباس اما شرایط جوری برام چیده شد بیوفتم تو این راه

ادما قوه اختیار دارن

خودتو بکش بیرون

ذهنته ک داره محدودیت ایجاد میکنه ک فکر کنی نتونی بیای بیرون

...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من خودم رو نه غیر مذهبی می بینم نه مذهبی خدا باید قضاوت کنهاما با اجازه نظر میدم 🙏

عزیزم به قول یکی از عزیزان که ابن جا کامنت گذاشتند شاید روح شما آمادگی سنگینی یک سری اعمال و ذکرها رو نداشته و وارد جریان امتحانات الهی شده باشید

اگر وارد ابن جریان شدید فقط سعی کنید راه های اتصال به خدا رو پیدا کنید تا بهش وصل بشید و مدام هم توکل و صبر رو بذارید توی زندگی تون

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

نامه بنویس براشون بنداز توی آب جاری یا امام ژاده و. اینا ولی حرفم بزنی میشنون اقا حی و. حاضره محاااا ...

فکر نمیکنی آب رو کثیف میکنی؟ کاش یاد بگیریم هیچی نیندازیم تو آب چه جاری باشه چه نباشه

راه های دیگه ای هم هست گلم❤️ ❤️

البته بنده شما رو زود قضاوت نمی کنم

ولی کلا مشکلات زندگی ،سنگینی و انرژی های منفی زندگی ماها هستند و بهتر هست ببینید این ها از کجا اومدند

شاید همون امتحان الهی این ها رو تحریک کرده و به سطح اومدن شاید هم دلایل دیگه داشته باشه

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

عزیزم به قول یکی از عزیزان که ابن جا کامنت گذاشتند شاید روح شما آمادگی سنگینی یک سری اعمال و ذکرها ر ...

ولی من هیچ اعمال دینی انجام نمیدم هیچ ذکری نمیگم فقط ب ی سری چیزا اعتقاد دارم ذکر الان ماه هاس نگفتم قبلا میگفتم

بچه ها تا حالانوتیف یکی رو تو خواب دیدید؟🥀

ب نظرم نماز اول وقت با سجده طولانی

من هر وقت سنگین میشم از منفی ها این روم جواب میده

ی سری دعاها هست معنیشون بهم آرامش میده مثل جوشن کبیر

معراج و...

ولی شما ارتباطت رو با خدا و اماما تقویت کن مطمئن باش خوب میشی

.....

یعنی افتادم تو مسیری ک تهش نابودیه خودم میدونم اشتباس اما شرایط جوری برام چیده شد بیوفتم تو این راه

از اون شرایط فاصله بگیر کم کم

اول از واجبات شروع کن

هر واجبی انسان رو یک گام به خدا نزدیک میکنه

این نزدیکی به معنای فیزیکی نیست

بلکه به معنای شبهات است

یعنی با هر واجبی که انجام میدی به خدا شبیه تر میشی

وقتی اینجوری واجبات رو انجام بدی انرژی میگیری

و قدم بعدی ترک گناهان است

با هر ترک گناهی باز یک گامبه خدا نزدیک میشی و بازهم همدن شباهتی کع عرض کردم

بعدش یواش یواش خوب میشی

بازمنکاتی هست بعدش که شروع کردی بگو

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام