2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم از ازدواجم و نمی‌دونم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 32 پست
الان نه کلا محدودم با اینکه من تهران دختر آزادی بودم بعد طلاق شاید بتونم برم دنبال کار

با یه وکیل اول همه مشورت کن

ببین پیشنهادش چیه

مورد زیاد دیدن بالاخره

و ببین ممکنه زندگیت با تلاشتون تغییر کنه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

کسی رو ندارم عزیزم خودم در حد پول پیش خونه دارم ولی شغل ندارم

خب یکم سختت میشه . شوهرت راحت طلاق میده . من درکت میکنم منم شرایط تو رو داشتم ولی ما مستقل بودیم آخرشم بعد ۱۰ سال اذیت و آزار باهاشون قطع رابطه کردم ولی اثراتش هنوزم هست هیچوقت آرامش نداشتم و ندارم . تا بچه نداری باید تصمیم بگیری .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا عزیزم آنقدر شعور ندارن میترسم جلو بچه منو اذیت کنن

صد در صد همین میشه . من بچه مو نمیزاشتن بغل کنم نمیزاشتن بهش شیر بدم میگفتن شیرت خوب نیست . وقتی بچه مو بغل میگرفتم آتیش میگرفت مادرش . بچه رو میکشیدن سمت خودشون یادش میدادن . مثلا پسرم میگفت باید از مامانم اجازه بگیرم بیام خونه تون . بهش میگفتن مامانت چیکارس. الان خودتی ولی بعد ها غصه بچه هم اضافه میشه . تو دلت خالی نکنم . ولی با قدرت ی تصمیم بگیر خودت رها کن . یا شرط بزار مستقل زندگی کنید یا طلاق

خواهشا بچه دار نشو ازمن بتونصحیت اگه واقعا معذبی حالاکه جوون هستی جداشو مجبور نیستی کسی روتحمل کنی اگه میبینی بعضیا برخلاف میلشون ادامه میدن فقط بخاطر وجود بچه یه زن میسوزه ومیسازه

کسی رو ندارم عزیزم خودم در حد پول پیش خونه دارم ولی شغل ندارم

جداشو برگرد تهران، خودت قبلا تهران زندگی کردی هیچ وقت با فرهنگ اونا نمیتوتی ارتباط بگیری. تهران خانمهای تنهای زیادی هستن که یه جا اجاره کردن و کار میکنن. یه تولیدی جایی پیدا کن کار کن یه نفر خرجش زیاد نیست الانم که دارن کالابرگ و اینا میدن.

خواهشا بچه دار نشو ازمن بتونصحیت اگه واقعا معذبی حالاکه جوون هستی جداشو مجبور نیستی کسی روتحمل کنی ا ...

دقیقا عزیزم بعد طلاق چون تنهام سخته ولی دلیلی ندارد از چند نفر آدم آزار ببینم و هی عقده ها رو روی من خالی کنند بخدا روز اول از خوشگلی لنگه نداشتم تو این چهار سال قیافم داره عوض میشه کل موهام سفید شده

جداشو برگرد تهران، خودت قبلا تهران زندگی کردی هیچ وقت با فرهنگ اونا نمیتوتی ارتباط بگیری. تهران خانم ...

اره میتونم برگردم ولی تنها نیستم یه برادر هم دارم کوچیکتر از منه با خودمه مسئولیت اونم هست اگه تنها بودم میرفتم خوابگاهی جایی