2777
2789

الان ی کت و شلوار برا عید ۷ تومنه ی شلوار جین ۳ تومن

با این قیمتا منطقیه لباس مجلسی شیک و پارچه لوکس ۲۰ و خوردی باشه؟

عروسی برادرشوهرمه

لباسایی ک ۱۴،۱۵ تومن بودن ب نظرم برای عروسی درجه یک مناسب نبودن

عروسی خواهرمم همین امساله برا اونم باید لباس بخرم و چون عروسی برادرشوهرم زودتره نمیتونم همونو برا عروسی خواهرم بپوشم دیگه تکراری میشه اگه برعکس بودو عروسی خواهرم نزدیک تر بود همون لباسو برا برادرشوهرم میپوشم

در کل لباسو برا عروسیای دیگه مث دختر خاله و اینا باز میشه چند بار پوشید اینجوری نیست فقط ی بار بپوشم .

تازگیا لباس مجلسی گرفتین؟ قیمتا چجوریا بوده؟

لطفا نیاین بگین سطح دغدغت چیه و این حرفا

احساس میکنی دغدغه خاصی نیست تاپیکو رد کن برو😒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم یه لوکس بگیر برلی خواهرت یه معمولیتر بگیر بدای برادرشوهر عروسی برادر شوهر مهم نیست احتیاجی به هزینهی گرون نداره

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

لباس شيك تو همين رنجه اما خب فاميلا كه كامل متفاوته جرا دوتا رو يكي نميپوشي

چون خانوادم میخان عکسای عروسی برادرشوهرمو ببینن لباسو میبینن تکراری میشه برا خاله و عمه و فلان

میتونی همونو برای عروسی خواهرتم بپوشی.فامیلا که مشترک نیستن.وای ادم زورش میده فک کن ۲۰ بدی لباس مجلسی ی بار بپوشی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
از لباسای قدیمیت بپوش بابا البته اگه پولش رو داری بخر اما من که اینکارو نمیکنم

قدیمیا رو زیاد پوشیدم تکراری شده ، عروسی برادر همسر و خواهر خودم دیگه خیلی درجه یکه ب نظرم باید بخرم لباس