2777
2789
آخی عزیزم چه کیوت شوهرت گناه داره

اره میگه برقروبزن ببینم چی میخورم🤣🤣

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاقا یه سوال آب تو دهنم بود تا الله اکبر گفت قورت دادم مشکلی که نیست؟!🤣🙄

وای😂😂😂 نه

من آنقدر آب خوردم انگار قرار بود فردا از تشنگی شهید بشم الان سجده میرفتم آب تو شکمم قل قل میکرد😂😂😂😂😂 انگار مشک تکون میدادم

اکانت دست سه نفره🥴😂 اگه سوال حس ششمی دارید قبلش بگید با مهرا کار دارید🥴🌺

الهی😂

حالا بچه های من این موقع توپ در کنی هم بیدارنمیشن

همون رستاکوچولوام 😌 ایـــرانــIRAN🖤😔بمونه یادگاری از 1404/10/18️...ایران من! جان اگر دهم میشوی ایران قبل؟ ️ ..... اصالتم،افتخارمه'Lor💛⚡️💪

من که خواهرم پاشد یه دور جیغ و داد کرد گریه کرد با ماهم غذا خورد الان خوابیده رو دستم😂😂

الهی🤕

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

الهی😂حالا بچه های من این موقع توپ در کنی هم بیدارنمیشن

نه ایناخیلی تیزن 🤕🤒

وای😂😂😂 نه من آنقدر آب خوردم انگار قرار بود فردا از تشنگی شهید بشم الان سجده میرفتم آب تو شکمم قل ...

🤣🤣

نه بابابیداربشه مکافات

خب پس دیگه هیچی بخره هرکی بنا به شرایطی که داره میره جلو

یا تو اتاق بخوابونش یا خودتون برین اتاق

عبادتتونم قبول🌺

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
دلم سحری خوردن با ی شوهر مهربون و چشمای کاریزماتیک خاست 🥲

وای چشمای کاریزماتیک🤣🤣🤣

وای😂😂😂 نه من آنقدر آب خوردم انگار قرار بود فردا از تشنگی شهید بشم الان سجده میرفتم آب تو شکمم قل ...

اینطوری خیلی بدتره

چون همه یک جا منتقل میشه به مثانه

فردا صبح همه دفع میشه

و عملا بیشتر تشنه میشی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟