2777
2789
عنوان

اگه خوشگل بودم شاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 190 پست
دقیقا... چه پسر چه دختر، اینایی که واقعا یه زیبایی خیلی تو چشم دارن همه میخوان کمکشون کنن کارشون راه ...

اره دیگ اینکه میگن شانس مهمه بنظرم خیلی چرته

چون زشتا شانسی نمیاد براشون ک مگر خیلی استثنا

من دوست خودم دو بار طلاق گرف با خانواده افتضاح و شرایط افتضاح تر اما چون خوشگل بود بازم یک مرد پولدار پیدا شد گف اشکال نداره گذشتت وبرای بار سوم ازدواج کرد والان خیلی خوشبخته !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست داشتم محبوب باشماینهمه دانشجو دندون هس خب ک چیولی خوشگلی و خاطرخواه داشتن یچیز دیگهس

نه دانشجوب دندون زیاد نیس بعدشم مطمینم فیست خیلی ایراد نداره الکی بی اعتماد بنفسی

اتفاقا الان با پول راحت میشه خوشگل شد

آدمای معمولی ولی با زندگیای خوبم داریم یا ادمای بی قیافه ولی با شانس خوب که زندگیای خوبی دارند من جر ...

میدونم چی میگی

ولی میگم ببین سر راه تو شانس زیاد اومده

ولی اون زشتایی ک میگی واقعا استثنا

ولی درست میگی تهش سرنوشت آدم مهمه که خوب نوشته شده باشه

همکلاسی من خیلی خوشگل بود بشدت ناز جوری که هر جا می رفت همه میگن چقدر خوشگله از این خوشگل های عملی و ...

یه دختری هست میشناختم دبیرستان اونم شرایطش اینطوریه ... وضع مالیشون واقعا معرکه ست، خودشم خیلی خیلی خوشگله طوری که وقتی اضافه وزن زیاد هم پیدا کرده بود باز تو چشم تر از همه بود ... اونوقت ما دو کیلو هم اضافه وزن داشته باشیم زشت میشیم... خلاصه همه چی همیشه فراهم بود واسش و توی کلاس من نبود ولی مدیر و معاون و معلم و دانش آموز و همه دلشون میخواست کار این راه بیوفته، بخنده خوشحال باشه بعد با عشق و تحسین زل میزدن بهش ... واقعا دلم میخواست منم تجربه میکردم :))) من الان ازتودنسی کردم دندون هام درست شده ولی هنوز مثل بچگیام میخندم دستم رو میزارم جلوی دهنم چون حس میکنم زشت شدم:)) بلد تصویر اون دختر میاد جلوی چشمم که میخندید انگار کل اتاق روشن شده و همه زل میزدن با عشق بهش و دلشون میخواست چیزی بگن یه کاری کنن که یکم دیگه لبخند به لبش بیاد

Женское сердце и ад, и рай. И она проведёт тебя сквозь оба.

نه دانشجوب دندون زیاد نیس بعدشم مطمینم فیست خیلی ایراد نداره الکی بی اعتماد بنفسیاتفاقا الان با پول ...

چرا ایراد داره🥲

فقط میخوام عوض شم همین

یه دانشجوی🦷تنها

اره دیگ اینکه میگن شانس مهمه بنظرم خیلی چرته چون زشتا شانسی نمیاد براشون ک مگر خیلی استثنامن دوست خو ...

دقیقا موافقم ... منم در زندگی هرچی شانس دیدم برای همون خوشگل ها بوده ... بدبخت ترین افرادی که میشناسم زشت هستن

Женское сердце и ад, и рай. И она проведёт тебя сквозь оба.

همینکه دانشجوی دندونپزشکی هستین بنظرم صد هیچ جلوترین از بقیه

فکر نمیکنم در نگاه اول چیز مهمی باشه

هرکی میتونه ی رشته ای قبول شه

ولی یه عده محدودی زیبان

یه دانشجوی🦷تنها

میدونم چی میگیولی میگم ببین سر راه تو شانس زیاد اومده ولی اون زشتایی ک میگی واقعا استثنا ولی درست م ...

دخترایی که به خودشون میرسن و باشخصیتن یا شخصیتای جذابم دارن میتونن خیلی خوب جذب کنند

نه والا من معمولی زیاد دیدم خوشبخت شده

شایدم من درک نمی کنم چون همیشه برام کیس مورد بوده ولی راضی بودم یه نفر بود ولی یه نفر درست

تازه اینم در نظر بگیر خوشگلم باشی باید خوشگل عاقل باشی وگرنه تر میزنی تو انتخابات🤣

🌸💕

نه درست میشهکم کم شروع کنب زیبایی های خودت بیفزاو خودتو باور کناعتماد بنفستو ببر بالا

چند ماهه دارم سعی میکنم ولی نمیتونم نشد که نشد😞

یه دانشجوی🦷تنها

فکر نمیکنم در نگاه اول چیز مهمی باشههرکی میتونه ی رشته ای قبول شهولی یه عده محدودی زیبان

خیلی مهمه .نشون دهنده ضریب هوشی شماس

ازتون بعیده در مورد خودتون منفی صحبت کنین!

کاربر مرد