2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو سوریه برادر

الان مردم خودم خیلی بیشتر نیاز به کمک دارن برای همین میام مشاوره میدم و کمکشون کنم.....

اول باید خادمی مردم خودمونو بکنم

بر سر عهدی که بستم ،هستم 🤝

خواهش ، اگه تونستید در حقم دعا کنید ۳صلوات برای سلامتی امام زمان و اینکه به هدفم برسم و سرانجام به ش ...

چرت و پرت نگو. به جای توی سایت چرخ زدن، برو دعای کمیل بخون و از خدا بخواه شهید بشی. اسم امام زمانم خراب نکن. اینجا توسایت کاری از دستت برای کسی برنمیاد که در عوضش دعا کنه برات. برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه

چرت و پرت نگو. به جای توی سایت چرخ زدن، برو دعای کمیل بخون و از خدا بخواه شهید بشی. اسم امام زمانم خ ...

من مسئول این نیستم شما رو راضی نگه دارم

همینکه خودم از خودم راضی باشم کفایت میکنه

به شما هم ربطی نداره من چکار کنم و نکنم

من مشاوره میدم و درعوضشم میخوام برام دعاکنن

الان مردم خودم خیلی بیشتر نیاز به کمک دارن برای همین میام مشاوره میدم و کمکشون کنم.....اول باید خادم ...

مردم هنوز اینقدر بدبخت نشدند که به کمک امثال تو نیاز داشته باشند که زیر نقاب دین، مردم را از دین و دنیا زده کردید

مردم هنوز اینقدر بدبخت نشدند که به کمک امثال تو نیاز داشته باشند که زیر نقاب دین، مردم را از دین و د ...

من هدف و تلاشم اینه که مردم رو به دین روی بیارم

و دل خودمو آروم کنم

نتیجش که دیگه دست من نیست

شما هم اگه ادعای دین داریتون میاد

میدونید قضاوت چقدر بده ؟

هرچند من که از حرف شما ناراحت نمیشم

چون هدف و نیتم مشخصه ....

من هدف و تلاشم اینه که مردم رو به دین روی بیارمو دل خودمو آروم کنمنتیجش که دیگه دست من نیستشما هم اگ ...

من اصلا ادعای دین داریم نمیاد، شما هم برگزیده ی خدا نیستید که مردم را به دین دعوت کنید. ناراحتم بشید خیلی مهم نیست

من اصلا ادعای دین داریم نمیاد، شما هم برگزیده ی خدا نیستید که مردم را به دین دعوت کنید. ناراحتم بشید ...

شما فکر کنم حالتون زیاد خوش نیست

ما ن گفتیم بر گزیده خداییم ن ادعایی داریم ....

فقط گفتیم مشاوره میدم و در عوضشم میخوایم برامون دعاکنن همین ..... اگه شما مشکلی در این قضیه میبینید به خودتون ربط داره .....

اگه حرفی زدم که دوست نداشتید حلال کنید

یا حق 👋🏻