2777
2789
عنوان

ذهنم‌ درگیر یکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش یکم بیشتر میشناختمش مطمئنا میتونستم ایرادهاشو توی ذهنم بزرگ کنم، ولی کم هم صحبت شدیم ایراد های ا ...

منم تجربه تورو داشتم با اینکه باهاش تو رابطه نبودم و کسیم که ذهنمو درگیر کرده بود ۱۵سال ازم بزرگتر بود و زن طلاق داده بود

و این در حالی بود که من فقط ۲ساعت دیدمش کلا

جریانش تو تاپیکام هست

منم فکر درگیر بهرامه

آخ الهی من فدای اون پاهات بشم که اندازه پاهای جوجو هست فدای اون قدت بشم که اندازه عدسه آخ بهرام روزه میگیره میترسم طوریش بشه اگه طوریش بشه من بدبخت چیکار کنم بدون پارتنر میشم الهی بمیرم براش کسی هم نداره براش غذا خوب درست کنه الهی فداش بشم اون لاغره ضعیفه یهو میوفته طوریش میشه قربونش برم کاش الان بودم مواظبش بودم چیکار کنم روزه نگیره

پس اجازه هست بگم که🤔😂

آخ بهرام افشاری کاش کنار تختت بودم سرتو میزاشتی رو پاهام تا صبح برات لالایی میخوندم جوجوی من فدات شم آخه چقدر تو کوچولویی عشقممممم فدات شم کاش بتونن راضیش کنم یکم برام جیک جیک کنه تو اینقدری بهرام🤏🤏

چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍

منم تجربه تورو داشتم با اینکه باهاش تو رابطه نبودم و کسیم که ذهنمو درگیر کرده بود ۱۵سال ازم بزرگتر ب ...

بفرست لینک تاپیکت رو برم بخونم

چطور فراموشش کردی؟ من مشکلم بیشتر اینه دسترسی ندارم بهش وگرنه یه قدمی برمیداشتم، از این دارم فشار میخورم

Женское сердце и ад, и рай. И она проведёт тебя сквозь оба.

منم فکر درگیر بهرامهآخ الهی من فدای اون پاهات بشم که اندازه پاهای جوجو هست فدای اون قدت بشم که انداز ...

خوش قیافه تر از بهرام افشاری هم هست چرا انقدر obsessed هستی باهاش اخه

Женское сердце и ад, и рай. И она проведёт тебя сквозь оба.

خوش قیافه تر از بهرام افشاری هم هست چرا انقدر obsessed هستی باهاش اخه

نمیدونم فقط تا چشم باز کردم اونو دیدم

چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍

بفرست لینک تاپیکت رو برم بخونمچطور فراموشش کردی؟ من مشکلم بیشتر اینه دسترسی ندارم بهش وگرنه یه قدمی ...

لینک بلد نیستم بفرستم خواهر

خیلیی دور نیست دو سه صفحه بری عقب پیدا میکنی

🤭💕 یه حسی بهم میگه واسه ترول اینطوری میکنی یعنی جدی نمیگی

امشب خیلی حالم بده نمیدونم دیگه چطور ثابت کنم ایشالا کور شم اگه دروغ میگم