2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه اتفاقا من باشم خوشم میاد,ما خودمون وقتی جابجا شده بودیم برای بقیه همسایه ها آش بردیم و ی جورایی هم آشنا شدیم باهاشون

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

متاسفانه حدست درسته، زمونه ای شده که محبت کردن و فضولی تلقی میکنن. با همسایه فقط سلام و خدافظ. همین

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

نه اتفاقا موقع اسباب کشی همه در آروزی یه چایی یا آب خنکن!

لطفت رو میرسونه

مثلاً حرف اضافه نزنی که فکر دیگه هم نکنه

در حد اینکه دیدم تازه از راه رسیدید گفتم چای / آب بیارم خستگی تون در بره و مثلااااا من همسایه فلان طبقه هستم و کاری داشتید بفرمایید.... در همین حدددد نا محسوس ,😅

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

اینا تو گوشی گفتنش قشنگه

واقعا ضایس الان

البته کار خیلی خوبیه ها ولی الان زمونه عوض شده

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

منی ک اصلا نمیدونم چندساله با کیا همسایه ام...

من بعد ۳ سال فهمید همسایمون یک پسر هم داشته بزرگ علاوه بر دختراش😭😭🤣😂

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱🙂تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است 🙂