2777
2789
به نظرت ضابع بوده جشن گرفتن ؟ آخه مادرش گفته بیاین شبرینی قبولی فلانی رو بدم بهتون اینا هم اومدن شام ...

نه بابا ضایع کجا بود خیلیا جشن میگیرن دیگه وقتی پی پی کردن بچه رو این روزا جشن میگیرن پزشکی تهران جشن گرفتن هیچ جوره ضایع نیست

از سه حالت خارج نیست

یا بقیه خیلی حرف زدن تو دوران پشت کنکورش اذیتش کردن و این جشن گرفته ک چشمشونو دراره

یا خوش خیال بوده فکر کرده بقیه خوشحالن گفته جشن بگیرم بقیه رو هم سهیم کنم

یا هم خودش خواسته واسه دخترش جشن بگیره واسه دل خودشون و خوشحالیشون که در هر سه صورت هیچچچچ عیبی در کار نیست

کاربری دست دو نفره دوستان

به نظرت ضابع بوده جشن گرفتن ؟ آخه مادرش گفته بیاین شبرینی قبولی فلانی رو بدم بهتون اینا هم اومدن شام ...

چه پدر مادر خوبی

خب اینده دخترشونو ساختن و تضمین کردن

الان خواستگارای خوب خواهد داشت،باادمای با لول میگرده و به خیلی چیزا که میخواد میرسه

ولی بقیه در حال سوختن و حسادت😭😂😂😂

دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه پدر مادر خوبیخب اینده دخترشونو ساختن و تضمین کردنالان خواستگارای خوب خواهد داشت،باادمای با لول می ...

زن عمو داره سکته میکنه خدا میدونه چقدر پشت این بچه حرف درست میکردن نامردا همش میگفت این درس نمیخونه که چند ساله هیچی نشده اصلا درس بخون نیست این

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

عقده ای اونایی هستن که پشتش حرف زدن تلاش کرده نتیجه گرفته مامان باباشم از نتیجش خوشحال شدن سور گرفتن منم باشم برا بچه هام نذر میکنم اونی که پشتش حرف میزنه میسوزه و عقده ایه من چقدرررر برای اون دختر از ته دلم حس خوشحالی کردم و آرامش و موفقیت خواستم براش

یا امام حسین من پشت کنکوری هستم با خوندن اینا قلبم درد گرفتیعنی پشت منم اینطوری میگنیا وقتی قبول شدم ...

عزیزم حرفی که پشت سرت گفته شه مثل بادیه که تز پشت سرت دفع میشه مهم نباشه برات تو تلاش خودتو بکن نتیجش رو هم میگیری اول از خدا بخواه بعد خودت تلاش کن