بلاگرـمناطقـمحروم مدیر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 2773 عنوان نظرتون راجب این پسره چیه | مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 22 پست ۴ سال تمام به بهانه ها مختلف میاد جاهایی که من هستم تا ببینتمهر دفعه هم کلی نگاه میکنه ولی هیچ وقت جلو نمیاد حرف نمیزنه خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش! دیروز | 21:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلاگرـمناطقـمحروم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 2773 تو برو پیشش 😁 منم زیاد دوسش ندارم اما تا نگام میکنه ذهنم میره سمتش خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!
darya2467 عضویت: 1404/11/09 تعداد پست: 1044 بیا بیشتر بگو بعد چیشد ببین خب شوهرم منو دیدنی هی زل میزد تته پته میکرد😂یبار توی آسانسور برق رفت موندیم فضا تاریک کوچولو منم میترسم 😂اونم فرصت طلب از موقعیت سواستفاده کرد گفت نترس من پیشتم نمیزارم چیزیت شه بعد ابراز علاقه کرد😂ببین کلا سعی کن توهم نزدیکش بشی صمیمی شو برا من درونگرا هم بود دیگه خیلی بد بود😑 آخ چه دردی داره دلتنگی 💔🥀
بلاگرـمناطقـمحروم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 2773 ببین خب شوهرم منو دیدنی هی زل میزد تته پته میکرد😂یبار توی آسانسور برق رفت موندیم فضا تاریک کوچولو م ... خوشبخت بشی عزیزم الان راضی هستی؟😂یعنی به نظرت چرا این پسره برا من پا پیش نمیکشه یه بارم رفت راجبم تحقیق و هیچ وقت نیومد خواستگاریم اما خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!
darya2467 عضویت: 1404/11/09 تعداد پست: 1044 خوشبخت بشی عزیزم الان راضی هستی؟😂یعنی به نظرت چرا این پسره برا من پا پیش نمیکشه یه بارم رفت راجبم ت ... فدات شم خوشگلم 🩵 شاید یه مشکلی داره جدا از علاقش مثلا مالی یا خونوادگی اتفاقا مال منم تحقیق کرده بود همسایمونم بود زیر نظر گرفته بود منو این یعنی دوست داره سیسی🫶 آخ چه دردی داره دلتنگی 💔🥀
بلاگرـمناطقـمحروم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 2773 فدات شم خوشگلم 🩵 شاید یه مشکلی داره جدا از علاقش مثلا مالی یا خونوادگی اتفاقا مال منم تحقیق کرده بو ... فدات❤️سیسی من ممنونم ازت که راهنماییم کردی خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!
darya2467 عضویت: 1404/11/09 تعداد پست: 1044 فدات❤️سیسی من ممنونم ازت که راهنماییم کردی 😘😘😘 آخ چه دردی داره دلتنگی 💔🥀
بلاگرـمناطقـمحروم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 2773 شاید شما با رفتارت بهش امیدواری میدید؟ خیلی عجیبه. نه من اصلا محلش نمیذارم و سگ محلش کردم خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!