2777
2789
عنوان

همکارام هیچکدوم روزه نمیگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 39 پست

روزه نگرفتنشون به خودشون مربوطه. همون طور که روزه گرفتن شما به خودت مربوطه.

اما مسخره و توهین نه چقد رو مخن. رو نده بهشون

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

چقدر حرف مسخره میزنی اول خواستم جوابتو ندم ولی چه دلیلی داره تاپیک دروغ بزنم یکسره تو خونه موندی نمی ...

ببین این ادما انقد زیادن دیوونن اصلا فکر میکردن من منظوری دارم یا با نیتی اومدم کمک خواستم😂😂😂😂

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو جامعه هستم.تا چند سال پیش همشو میگرفتم سر کار دانشگاه به خاطر بیماری نمیتونم بگیرم.ولی خانواده مو ...

نمیدونم ربط اینا به اینکه من فکر میکنم فقط خودم میفهمم چیه

ولی اصلا چیز عجیبی نیست اینکه ادم بابت این اعتقاد ها مسخره شه

نمیگم همه اینجورین اتقاقا دیدم کسی که هیچ اعتقادی نداره ولی احترام میزاره

ولی نقطه مقابلش هم هست

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

شما اتاقو ترک کن اونا میخورن به شوهر بیچاره چرا میگی شوت😂

خب شوته دیگه فقط ادمو اذیت میکنه

فقط تفاوت عقیدتی و مشکلات اعتقادی باهم نداشتیم ک اونم شروع کرده استارت زده

حوصله خودمم ندارم باور کن چه برسه حرفای مفت بقیه

ولی از طرفی دوست دارم ادم ارومی باشم کلا از اول اهل داد و بیداد کردن نبودم و نیستم

اگر یکم زبون داشتم این وضعیت من نمیشد

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
همکارای ماهم هیچکدوم روزه نمیگیرنبرام عجیبه تنها جایی که میگن روزه میگیرن همین نینیسایتهوگرنه تو همک ...

خدایی تو این دنیا زندگی میکنید؟؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

چرا جوابشون نمیدی..جوابشون بده دهنشون جمع کنن واسه همیشه ...بعد اینجا ما میگیم حرمت ماه رمضان و نگهدارین ..یه عده میخوان ما رو بخورن ...هم روزه خوری کن تو ملاء عام هم اینجوری ...واقعا خجالت آور ..خدا خودش جوابشون و میده مطمئن باش ...شما سرت و بالا بگیر ..چون پیش خدا سرت بالاست ..بنده هاش و ول کن ..تو اخرتتت مهم باشه ..قبول باشه 🤗

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀