2777
2789
عنوان

خواستگاری چی باید بپوشم؟؟؟؟ چطوریه اصلا نمیدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 94 پست
ان شاالله هر چی خیر و صلاحته و بهترین اتفاق برات بیفته،من یه قرص ویتامین بی ۳۰۰هم خوردم که ریلکس شم ...

حالا قرص خوردی باز استرس داشتی

قرص ضرر نداره 

منم بخورم 

حالم بد نشه یوقت؟

یه سوال به نظرت به بابام چطور بگیم 

منظورم اشناییمونه 

چون دوست پسرم میگه دروغ نگیم 

منم میگم که نمیشه اخه بابام بفهمه گولش زدم اینهنمه مدت قاطی میکنه خو

میگه خو پس من تورو چطور پیدا کردم و اومدم خواستگاری 

اونجوریم میفهمه دروغ گفتم

سامی:راجب من چی گفت؟  آذر:گفت دوسش دارم ...
اخیی الهیییی  یعنی میشه منم اینروزو داشته باشم  شوهرم کنارم خواب باشه  خخخ واقعا هر ...

انشاالله اون روز و داشته باشیم . بابا این دوری و کی اختراع کرد آخه اه.

وای استارتر جان منم عوض تو استرس گرفتم . انشالله بسلامتی و دل خوش عقد و عروسی و لی لی لی لی😂😂😂😂

گفتم یکم جو و عوض کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا استرس نداشته باش،اون قرصم که گفتم فقط ویتانین ب هستش و بی عارضه،اگه استرست زیاده میتونی بخور ...

باشه عزیزم میخورم

ایشالا که خیره

و خوب بگذره 

یعنی بابام خوشش بیاد و اوکی بده من راحت شم

حالا من ادم استرسی نبودم ولی واسه این موضوع خیلی نگرانم 

چون یکم مشکلات دارم همش میترسم نشه و ازین چیزا

انشاالله اون روز و داشته باشیم . بابا این دوری و کی اختراع کرد آخه اه. وای استارتر جان منم عوض تو ا ...

ایشالا که داریم به زودی

واقعا دوری بدترین چیزه

اخی  عزیزم 

استرس لعنتی ترین حس دنیاس

نمیزاره لذت ببری و خوشحال باشی

لی لی لی لی

عروس چقده قشنگه خخخخ

حتما میام خبرشو میدم بعد عید فطر 

دوستیمون طولانی شده دیگه 

حالا قرص خوردی باز استرس داشتی قرص ضرر نداره  منم بخورم  حالم بد نشه یوقت؟ یه سو ...

نه عوارض نداره،ویتامین ب هس فقط اما میخوای از داروخونه بپرس دقیق،منو خیلی اروم کرد،نمیدونم والا،منم مشکل تو رو داشتم اتفاقا،مامانم در جریان بود بقیه نه،من از همون اول با همکاری مامانم گفتم فلان جا همو دیدیم و اشنایی مختصر باهم داریم در حد شناخت اولیه

شکر نعمت ، نعمتت افزون کند😊
باشه عزیزم میخورم ایشالا که خیره و خوب بگذره  یعنی بابام خوشش بیاد و اوکی بده من راحت شم ...

استرس چیزیو حل نمیکنه،توکل کن و بسپار بخدا،نمیدونی خونواده من تو چه شرایطی بالاخره راضی شدن،مدام داشتم ایت الکرسی میخوندم و میگفتم خدایا اگه صلاحمه خودت جورش کن نمیدونم چجوری

نه عوارض نداره،ویتامین ب هس فقط اما میخوای از داروخونه بپرس دقیق،منو خیلی اروم کرد،نمیدونم والا،منم ...

اهان باشه عزیزم میگیرم شاید روم تاثیر داشت

ععه چه خوب منم تو فکرم یه همچین چیزیه که اشنایی مختصر داریم  همینو میگم منم

حالا بهش گفتم به خانوادت بگو سوتی ندن 

ولی گوش نمیکنه هی میگه حله نگران نباش واینا

استرس چیزیو حل نمیکنه،توکل کن و بسپار بخدا،نمیدونی خونواده من تو چه شرایطی بالاخره راضی شدن،مدام داش ...

واقعا استرس فقط بدتر میکنه و نمیزاره اروم باشی

اخی عزیزم خداروشکر که به خیر گذشت و جور شد و راضی شدن

ایشالا بابای منم رضایت بده و مخالف نباشه 

وگرنه نمیدونم قراره چی پیش بیاد

توکل به خدا کردم همش میگم خدایا همچیو سپردم به خودت  کمکم کن 

ایت الکرسی شدیدا اعتقاد دارم

همیشه میخونم 

اگر فقط خواستگاریه وبرای شناخته یه شومیز وشلوار بپوش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
واقعا استرس فقط بدتر میکنه و نمیزاره اروم باشی اخی عزیزم خداروشکر که به خیر گذشت و جور شد و راضی شد ...

ان شاالله هر چی صلاحته پیش بیاد برات،دعا بخون و نگران نباش،خوشبخت باشی عزیزم

اگر فقط خواستگاریه وبرای شناخته یه شومیز وشلوار بپوش

واقعا بد نیس؟

رسمیه دیگه بیان اشنا شن و بابای من ببینه و تحقیق کنه بعد اوکی بده

ان شاالله هر چی صلاحته پیش بیاد برات،دعا بخون و نگران نباش،خوشبخت باشی عزیزم

مرسی گلم ایشالا

حتما دعا میخونم

و سعی میکنم نگرانیو از خودم دور کنم

اخی منم مشکل تورو داشتم استارتر دوست بودیم مامانمو خواهرام میدونستن بابامو داداشام نه

مجبور شدم بگم داداش دوستمه 😂😂بعدش واسه تیپ خواهرش که مثلا دوست من باشه کلی استرس داشتم چون بابام رو حجاب حساسه خواهرش پیرهن کوتاه پوشیده بودو سرشو لخت کرد که خداروشکر بخیر گذشت بابام خوشش اومد همه چی اوکی شد منم کتو شلوار پوشیدم سفید مشکی و چایی هم نبردم چون استرس داشتم سر بخورم کفشم پاشنه دار بود داداشم چایی برد🤣🤣🤣

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اخی منم مشکل تورو داشتم استارتر دوست بودیم مامانمو خواهرام میدونستن بابامو داداشام نه مجبور شدم بگم ...

😂 واییی چه باحال عزیزم

خداروشکر به خیر گذشت و بابات راضی شد

چایییو نگو اونم یه نگرانیمه کلا 

همش میگم خدایا چاییو میتونم ببرم یوقت نریزم رو پای کسی هول نشم بیوفتم 😢😭

اینم فکر خوبیه داداش دوستم 

ولی خو خواهرش از من بزرگتر 

من نمیتونم اینحوری بگم

هی هرچی نزدیک میشیم من نگران تر میشم

دیشب بخدا خواب دیدم بابام خوشش نیومده و اصلا میگه به هیچ وجه راضی نمیشم

انقد تو خواب التماس بابام کردم 

بعد با ترس از خواب پاشدم 😭

منم میخوام یه شومیز تونیک مانند بخرم با شلوار جین بپوشم بده به نظرت؟

😂 واییی چه باحال عزیزم خداروشکر به خیر گذشت و بابات راضی شد چایییو نگو اونم یه نگرانیمه کلا  ...

جلسه اول تیپت رسمی ترباشه بهتره خواهر شوهر منم ازم بزرگتره شش سال😂گفتم از دوستای دوره کاردانیمه منو به داداشش معرفی کرده پسندیدن بابام خیلی ریز نشد که چی به چیه بعدشم الان پسر خوب کم هست چرا اذیت کنن اگه شرایطش خوب باشه که از خداشونه خانواده ها چاییو بده داداشت بیاره سر نخوری ابرو ریزیه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️