راحیل۲۴۱ مدیر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 2330 عنوان مامانم میگه این رشته ای که داری میخونی تهش هیچی نی مثل دخترای فامیل شوهر کن | مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 70 پست و انصراف بده.قبلا دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان بودم انصراف داذمالان دانشجو گفتاردرمانیممادرم میگه این رشتت هم بدرد نمیخورهکاش دارو قبول میشدی کاربری دست من و دختر عموم هر سوالی دارید بپرسید دیروز | 16:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکتاجاناناس عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 196 مادرم خیلی عجله داره🥲یه دعا تلگرامم فرستاده نوشته بخون تا ۴۰ روز که خواستگار خوب بیاد ردت کنیم بری� ... اهمیت نده کی الان دیگه زود ازدواج میکنههمه مامانا همینن دخترشون که به ۲۰ میرسه دیگه همش بحث ازدواجو پیش میکشن
ilayda_in_australia عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 384 آره دیگه خودمم یک دل کردم. انشاالله دعا کنید مورد خوب پیش بیاد ازدواج میکنم رشته ات خوبه انصراف ندی عزیز دلم Feminist🌈
راحیل۲۴۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 2330 اهمیت نده کی الان دیگه زود ازدواج میکنههمه مامانا همینن دخترشون که به ۲۰ میرسه دیگه همش بحث ازدواجو ... مامان من که میگی از این به بعد هرکی اومد میدیمت بری.من فقط ۲۲ سالمه😐💔 کاربری دست من و دختر عموم هر سوالی دارید بپرسید
راحیل۲۴۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 2330 رشته ات خوبه انصراف ندی عزیز دلم فدات بشمپزشکیم مسیر پر فراز و نشیبی دارهو راستش من روحیه پزشکی رو نداشتم. وگرنه بازم پشت کنکور میموندم براش.روحیم به توانبخشی بیشتر میخوره کاربری دست من و دختر عموم هر سوالی دارید بپرسید
راحیل۲۴۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 2330 ادبیاتو میگی چطوری خوندی😂❤️ با احسان محسنی خوندم کاربری دست من و دختر عموم هر سوالی دارید بپرسید
ilayda_in_australia عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 384 اهمیت نده کی الان دیگه زود ازدواج میکنههمه مامانا همینن دخترشون که به ۲۰ میرسه دیگه همش بحث ازدواجو ... فک کنم مامان من از این قائده مستثنی استولی امیدوارم استارتر تحت تأثیر صحبت های مادرش قرار نگیره،با درس خونه میتونه شرایط خوبی رو برا خودش فراهم کنه Feminist🌈
elnaz_javidi عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 7447 من الان۲۲ سالمه مامانم میگه دیرهتا مدرک بگیرم۲۶ سالم میشعاحتمالا مانانم میگه ترشی شدی💔🥲 چه حرفیه ۲۶ کجاش ترشیده اس
ilayda_in_australia عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 384 فدات بشمپزشکیم مسیر پر فراز و نشیبی دارهو راستش من روحیه پزشکی رو نداشتم. وگرنه بازم پشت کنکور میمون ... میدونم اگه فکر میکنی رشته ات مناسبته برات،سفت بچسبخیلی خوشحال باشی Feminist🌈
راحیل۲۴۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 2330 چه حرفیه ۲۶ کجاش ترشیده اس 💔 کاربری دست من و دختر عموم هر سوالی دارید بپرسید
ملکتاجاناناس عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 196 فک کنم مامان من از این قائده مستثنی استولی امیدوارم استارتر تحت تأثیر صحبت های مادرش قرار نگیره،با د ... منم فعلا مشکلشون دانشگاه رفتنمه😂
ilayda_in_australia عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 384 منم فعلا مشکلشون دانشگاه رفتنمه😂 عزیزم😂🫂 Feminist🌈