2777
2789
عنوان

بی معرفتی

184 بازدید | 9 پست

چرابعضی هاتابه یه جایی میرسن دیگه بقیه ردفراموش میکنن؟برادرشوهرم اینا رفتن خارج منم باردارم هیچکسی حال منونمیپرسه نه برادرشوهرم نه جاریم حتی منوادم حساب نکردن که یه تبریک خشک وخالی به من بگن،این درحالیه که وقتی اوجاریم باردارشدمن روشوبوسیدم چقدرحالشومیپرسیدم،همش میومدخونه ی ما،حالاشوهرم به مادرشوهرم گلایه میکنه میگه چرااینازنم رواحترام نمیکنن .مادرشوهرم که داره از افتخارکردن به پس خارج رفتش خیلی حال میکنه میگه شما دوتابایداحترام بذارید منونادیده میگیره ومن فهمیدم که چقدردنیابی معرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه انتظاری داری ؟ دوست خیلی خیللی  صمیمیم یه مدت بهش پیام نمیدادم ببینم بهم پیام میده منو یادش هست یا نه  اصن خبری ازم نگرفت . چند بار بهش زنگ زدم باهاش حرف بزنم اصن جواب که نداد هیچ زنگم نزد ببینه چیکارش داشتم . انققققددددر ناراحت شدم و بهم برخورد که 😕😕😕😕 

اصن از کسی توقع نداشته باش . 

+ بگو بارون بیاد آروم میشم                      _ آروم باش بارون میشم